Откриват коледно градче в центъра на София


Откриват коледно градче в центъра на София
Снимка: ПР

Първият по рода си коледен базар "София коледен град" ще отвори вратите си за посетители официално на 9 декември в 18:00 часа.

"София Коледен град" ще се проведе между 9 и 23 декември пред НДК на алеята до кино "Кабана" и ще протече едновременно с културната програма на Столична община Програмата по традиция ще се реализира в кино "Кабана". В нея ще бъдат включени известни музикални състави и изпълнители, а през уикендите – детски представления.

Коледното градче ще работи всеки ден от 11.30 до 21.30 ч. На него ще можете да откриете греено вино и ракия, селектирани български вина, ароматно кафе и топли напитки, прясно изпечена домашна баница, уникално приготвени меса на барбекю, както и специални сосове за тях. По време на "София коледен град" ще можете да опитате и от сладките изкушения – приготвени от тиква и чия, както и веган бургери. Уникалните пици, приготвени от ръчно месено тесто с квас, ще бъдат част от изкушенията на градчето. За любителите на силните спиртни напитки ще има специални коктейли, а селекция от бири ще очаква ценителите на питието от хмел.

По време на "София коледен град" ще разберете защо не трябва да се страхуваме от мечките. Ще ни гостува сдружението "Мечешки истории", което ще ни разкрие множество тайни около живота на мечките, както и реални истории за тях.

Очакват ви фокуси и музика сред коледен уют на открито. Достъпът до коледния базар ще бъде свободен. 

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Любопитно


Реклама
Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама