Предсказанията на Нострадамус за 2024, от които ще ви настръхне косата


Предсказанията на Нострадамус за 2024, от които ще ви настръхне косата
Снимка: Public Domain

Нострадамус, френският астролог от 16-ти век, е известен като "пророк на гибелта", а неговите предсказания и до днес не спират да се сбъдват с точност.

Според текста му "Пророчествата" от 1555 г. - 2024 г. носи продължаващ глобален конфликт, включително войни и хуманитарна катастрофа, пишe New York Post

Вижте още: 5 знака, че в дома ви има ангел хранител

Визията за бъдещето на Нострадамус е изложена в 942 четиристишия и макар писанията му да са донякъде неясни, той предсказва възхода на Адолф Хитлер, убийството на Джон Ф. Кенеди, атаките на 11-ти септември и пандемията от коронавирус.

Какви са предсказанията на Нострадамус за 2024 г.?

Един от пасажите в неговия дълъг текст казва, че „кралят на острова ще бъде „прогонен със сила“. Някои смятат, че Нострадамус е имал предвид крал Чарлз III. Съобщава се за друг пасаж, в който пише oще за крал Чарлз „скоро след катастрофалната война ще бъде помазан нов крал, който ще умиротвори земята за дълго време“.

Британският писател и анализатор на Нострадамус - Марио Рединг, който преди време, каза че Нострадамус е предсказал смъртта на кралица Елизабет II, анализира, че крал Чарлз III ще абдикира поради „постоянни атаки, както срещу себе си, така и срещу втората си съпруга“.

Бурни времена в Китай

Нострадамус предсказал "борба и морска битка" и казал, че "червеният противник ще пребледнее от страх, ужасявайки големия океан". Някои смятат, че "червеният противник" може да се отнася за Китай, който има най-големия флот в света и червено знаме.

Вижте още: 8 тибетски мъдрости, които ще променят живота ви

Климатична катастрофа

Климатичната криза стана по-очевидна през последните години с увеличаването на горските пожари и рекордно високите температури. Нострадамус предрича, че ще стане по-зле.

Сухата земя ще стане още по-суха и когато го видите, ще има големи наводнения“, пише той.

Нострадамус също така предсказа екстремно време и световен глад.

Много голям глад поради разрушителната вълна“, пише той.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама