Привлечете късмета и парите към себе си с помощта на захар


Привлечете късмета и парите към себе си с помощта на захар
Снимка: iStock/Guliver

Може и да не сте чували, но захарта е известна със своите магични свойства от дълбока древност. Преди години хората често правели ритуали със захар, за да привлекат късмета и щастието в живота си.

Ако ви е интересно, може да пробвате и вие.

Хубаво е да направите ритуала на Новолуние. Така има вероятност да получите повече пари, да се възстановите емоционално и физически.

За да направите ритуала, е нужно да вземете чаша вода, а  дясната ръка подхвърлете 3 захарни щипки, изричайки:

„Водата е в мен и около мен, изпълва ме със сила и добро желание. Ще я подсладя и ще допусна доброто в моя живот. Приемам благата, а животът ми става се по-лек и сладък.“

Следва дълбоко поемане на въздух и съвсем бавното му издишване в чашата с вода. Оставете чашата с вода на прозореца добре похлупена през цялата нощ. Така ще може да погълне от енергията на Луната.

Още щом отворите очи на сутринта, разбъркайте водата с дървена лъжица по посока на часовниковата стрелка. Веднага след това я изпийте.

Пожелайте си от сърце да привлечете късмет и пари в живота си.

Още един много ефективен и интересен ритуал със захар е за увеличаване на финансите ви.

Вземете един лист и химикалка и напишете всичко, свързано с материалния успех, което искате да ви се случи. Сложете бележката в бял плик. Заедно с бележката в плика сложете банкнота и поръсете с малко кристална захар. Затворете плика и изречете следните думи: „Сладък и гладък мой живот. Живея в благоденствие, а бедите са извън дома ми. Бялата захар е като свободния изобилен живот. Нека бъде така!“.

Пликът трябва да стои непрекъснато при вас без да го отваряте. Трябва да остане така докато не се сбъднат всички написани неща на бележката. Накрая я изгорете и изхвърлете пепелта на вятъра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама