Пролетно почистване: обновете техниката си


Пролетно почистване: обновете техниката си
Снимка: http://pixabay.com/

Пролетта дойде и донесе перфектно време да почистите и въведете ред около себе си. Докато сортирате гардероба си и пренареждате дома си, не забравяйте да обърнете внимание и на техниката. Актуализирането на устройствата ви не само ще ги направи по-ефективни, но може и да допринесе за цялостната ви организираност.

Ето 4 съвета, които да следвате докато обновявате техниката си тази пролет:

  1. Инвестирайте в компютър втора ръка

Не ви се дават пари за чисто нов компютър, а сегашният издъхва? Компютрите втора ръка могат да са точното решение за вас. Актуализирани, тествани и пригодени да работят като нови, те не отстъпват по нищо на последните модели. Цената им е изгодна и няма да се налага да теглите кредит, за да си позволите компютър, който да покрие ежедневните ви нужди.

  1. Организирайте файловете си

Отделете време и сортирайте дигиталните си файлове. Изтрийте всичко, което вече не ви е необходимо, за да освободете пространство за нови проекти и спомени. Ще бъдете изненадани как с това малко действие, техниката ви ще заработи значително по-гладко.

  1. Заменете старите устройства

Ако все още пазите стари компютри или лаптопи, които не сте ползвали скоро, може би време да се разделите с тях. Извадете ги от килера, изтупайте прахта и се свържете с фирма за изкупуване на техника. Така не само ще получите най-добрата оферта, но и ще дадете нов живот на вашата любима техника.

  

  1. Изтеглете приложение за организация

Сложете край на забравените задачи и пропуснати уговорки като си свалите приложение за организация. Можете да избирате от безброй много пазара. Оптимизирайте времето си с календар и добавете всичко от списъка си със задачи там. За нула време ще се сдобиете с повече свободно време и да го инвестирате в заслужена почивка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама