Първата буква от ИМЕТО ти показва от какво имаш нужда в ЛЮБОВТА


Първата буква от ИМЕТО ти показва от какво имаш нужда в ЛЮБОВТА
Снимка: Istock/Guliver

Но най-доминираща е първата буква. Дори, ако се повтаря в името, то нейните влияния върху личността са още по-силни. Правени са десетки изследвания по въпроса, но днес ще ви запознаем с едно от тях, а именно как първата буква от името на жената определя от какво най-много се нуждае във връзката си, за да бъде щастлива. И кои са специфичните черти на характера ѝ.

А – Нежност и агресия в едно. Тези дами са много енергични, понякога дори работохолици. Имат нужда да са лидер във връзката си. Имат нужда и от постоянни емоции, защото рутината обикновено ги кара да „търсят изход встрани“. Така че, залагайте смело на изненадите, че понякога дори и драмите.

Б – Много трудно се влюбват! Те са предпазливи, искат първо да са сигурни в намеренията на мъжа и едва тогава да го допуснат до себе си. Щастливи ги прави… спокойствието! Не обичат скандали и викове. Затова мъжът до тях трябва да е изключително уравновесен, но най-важното – надежден!

В – Изключително страстни жени с безпогрешни инстинкти за чувствата на мъжа отсреща. След раздяла не страдат дълго, дори бързо си намират „утеха“. Обаче и много лесно се разочароват. Най-малката ви грешка може да ги отврати от вас. Така че, поне в началото бъдете по-предпазливи. Щастливи ще бъдат със силен, отговорен и в никакъв случай лигав мъж.Мъжкарското поведение най-много им допада.

Всички букви - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама