Пътуване назад във времето с книжарници Елфите


Пътуване назад във времето с книжарници Елфите
Снимка: Книжарница Елфите

Добрите „старомодни“ играчки винаги ще имат място в сърцето и дома на всеки. Децата обичат да си играят с прости играчки, а възрастните обичат носталгичните пътешествия, прелиствайки отдавна забравени спомени и създавайки още по-скъпи по пътя.

Предоставяйки на децата традиционни играчки за отворена игра, предназначени да им помогнат да мислят сами, ще провокира творческите им заложби и ще поощри тяхната креативност. Качествените класически и дървени играчки, игри и пъзели, които ще издържат изпитанието на времето не се нуждаят от батерии и можете да сте сигурни, че не допринасяте за глобалното замърсяване на планетата и тоновете опасна пластмаса, попадащи ежедневно в околната среда. Традиционните дървени играчки са носители на традиционните ценности на едно поотминало време на „старата школа“, но наред с това са база на широко популярни методи за възпитание и ранно детско развитие като Монтесори и Валдорф.

Екипът на книжарници Елфите изследват пазара на класическите и дървени играчки от около 20 години и великолепната им селекция непрекъснато расте. В търсене на най-доброто за нашите деца се фокусират върху стойностни и наистина забавни играчки с ретро дух и оригинална визия. Фантастичната гама от дървени играчки включва образователни, иновативни игри с награди от различни изложения, които ще пленят въображението както на деца, така и на възрастни. Играчки, които насърчават децата да учат чрез собствената си въображаема игра.

Класически играчки като пумпали, калейдоскопи, стъклени топчета, дървени играчки и креативни комплекти за любознателни момичета и момчета - всички тези играчки в ретро стил и винтидж опаковка са прекрасни подаръци за деца, а и не само. Семейно пътуване или събиране, рожден/имен ден, Коледа или Великден – не пропускайте повод да направите малък (или пък голям) подарък, за да ги зарадвате. Няма нищо по-романтично от това да подарите на дете класическа играчка, която и вие сте имали или сте мечтали да имате, когато сте били дете.

Чудесната селекция от уникални играчки и игри от цял ​​свят има за цел да вдъхнови малчуганите и да събуди въображението им като в същото време връща вас и тях в отдавна забравено време. В стремежа си да предоставят качествени „старомодни“, носталгични играчки и игри, екипът на малката семейна фирма подбира различни причудливи марки. Събрали са широка гама от уникални, класически  играчки и игри, дървени играчки, образователни играчки, творчески комплекти, ролеви игри, тенекиени играчки за колекционери, интересни издания на английски език и много други. Книжарници Елфите гарантирано ще ви накарат да се усмихнете!

Подкрепяйки работата и усилията на екипа ще бъде като да предавате любимата си играчка през поколенията 😊

Следвайте ги в социалните мрежи за информация относно нови продукти, интересни любими неща, специални предложения, игри, подаръци и други изненади!

@knijarnitsa_elfite

@elfite.knijarnici

https://www.facebook.com/detski.igrachki.ELFITE

@durveniigra4kiknijarnicaelfite

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама