Raffy Bar&Gelato подарява чаша вино на дамите през февруари


Raffy Bar&Gelato подарява чаша вино на дамите през февруари
Снимка: raffy.bg

Ще бъде малко, ако кажем, че февруари е месец за вино и любов! Романтичната атмосфера започва да се усеща по улиците на града и това може да стопли сърцето на всеки, без значение обвързан или не. В крайна сметка любовта има много форми и лица – майки, сестри, приятелки. Затова, ако се чудите как да изненадате и зарадвате любимите жени в живота си, ние имаме прекрасна идея!

Всяка дама, посетила някое от заведенията на Raffy Bar & Gelato през месец февруари, ще получи като коплимент чаша вино. Разбира се, там можете да съчетаете питието си с богат избор от вкусни ястия и апетитни десерти.

Червеното вино се комбинира с всички онези храни, които имат изразен вкус и са точно толкова вкусни, колкото омайващо се предполага да бъде и консумираното блаженство в чаша.  Напитката от червени гроздове, в различните ѝ сортове, се съчетава с типично зимните ястия, които са характерни за по-студените месеци от годината – сирена и кашкавали, ястия с тъмни сосове, червени меса, шоколад.

Благодарение на талантливите готвачи в Raffy Bar & Gelato, ще имате възможност да избирате между много и все подходящи комбинации, за да се насладите на своята чаша вино. Не губете време, а веднага направете online своята резервация за вечер по женски или романтична вечеря.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички