Разбират ли дамите от залози на спорт


Разбират ли дамите от залози на спорт
Снимка: iStock/Guliver

През последните няколко години можем да забележим засилващия се интерес на дамите към спортната индустрия и съответно - спортните прогнози. Учените отдавна са установили, че в този развлекателен сектор не се допуска никакво разделение на пола и всеки букмейкър е готов да посрещне своите клиенти и да предложи възможно най-добрите условия. Интересен факт е, че през последните 10 години се наблюдава засилен интерес на жените в хазартната индустрия, а направените проучвания допълват цялата картина. В миналото някои от най-вълнуващите предизвикателства за нежния пол са покерът и бингото.

С развитието на онлайн платформите, все повече почитателки започнаха да обръщат внимание на спортните залози и едно скорошно проучване показва, че дамите не само са полът, който може да капитализира повече печалби, но също така се позиционират сред клиентите на тази индустрия с особен поглед в играта и доста трезва мисъл. Една от причините за по-сериозния успех е и свободния достъп до информация, достъпните обяснения и доста добри примери, за да може всяка прекарана минута да бъде особено пълноценна.

Родните представители на индустрията също са верни на практиката, както можем да забележим при winbet bg спорт и са готови да предложат едни и същи условия на всеки клиент, без значение на пола. Нека обаче се запознаем с някои от основните принципи, които всяка дама с поглед към спортните прогнози трябва да знае. Започваме с добрите стари коефициенти и тяхното значение. Както можем да забележим, когато правим спортна прогноза за дадено събитие, коефициентите за лидерите са винаги значително по-ниски, спрямо останалите играчи. Често можем да забележим, че играчи като родната тенисистка Цветана Пиронкова, се радват на висок коефициент, но имайки предвид последните няколко изненадващи мача, доста букмейкъри промениха своите прогнози.

Мачът ѝ със Серина Уилямс се оказа особено вълнуващ и тогава букмейкърите преосмислиха своите теории. Политиката на всеки букмейкър е насочена повече към забавлението и редуцирането на риска, отколкото към разочарованието на всеки клиент. По тази причина наблюдаваме и наличието на функции като кеш-аут, с чиято помощ всеки играч може да изтегли залога си и да редуцира по-сериозните загуби. Ако сумата бъде изтеглена, докато прогнозата е все още успешна, дори може да инкасира и печалба. Що се отнася до самите спортни залози, те често могат да се смятат за необятна територия, изпълнена с много възможности за победа.

Можем да открием традиционните предложения като краен победител, но запалените почитателки на футбола отдавна разглеждат и възможности като под/над, двоен шанс, общ брой голове и други. Въпросните три са предпочитани, защото имат и по-сериозни шансове за успех. Под/над например позволява на всеки клиент да избере интервал от голове, които ще бъдат отбелязани в рамките на 90-те минути. Ако изберем в дадена среща, че ще бъдат отбелязани под 2 гола, заявяваме, че общият им брой ще бъде между 0 и 1, ако бъдат два, операторът най-често връща направения залог. Същият сценарий важи и за над 2, тогава за успешен залог трябва да имаме над 2 попадения.

Интригата се засилва, когато добавим и шансове след десетичната запетая. При избор от 2.25, можем да получим половината си залог обратно, а другата половина да се върне дори с печалба. Не е тайна за никого, че нежният пол винаги е бил по-интелигентен, следователно и по тази причина мнозина се обръщат именно към това предизвикателство. Друг предпочитан залог винаги ще бъде общ брой голове, в които без значение от резултата, всеки може да инкасира печалба. Тук спокойно можем да заявим, че в дадено дерби ще има три точни попадения и без значение какъв е крайният резултат - 3:0, 2:1, 1:2, победата е гарантирана. Последният залог пък ни позволява да маркираме два възможни изхода, вместо един.

Това означава, че освен победа за един тим, спокойно можем да отбележим и равенството като опция, както и да заявим, че един от двата отбора ще спечели със сигурност и тогава трябва да се надяваме да не постигнат равенство. Опитните дами в спортните прогнози знаят много добре всички видове залози и нямат нужда от обяснение. По-интересен факт е, че колкото по-сериозни познания има една дама в тази мъжка територия, толкова повече уважение печели от страна на мъжете. Точно това прави и света на спортните залози толкова вълнуващ, тук разделенията просто не съществуват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама