Ръководство за покупка на часовник Armani


Ръководство за покупка на часовник Armani
Снимка: Timebox.bg

Emporio Armani e световноизвестна модна къща, която предлага богата гама от продукти – от премиум официално облекло и аксесоари до обувки и чанти. Марката разполага и със своя собствена линия дамски и мъжки часовници, открояващи се с разнообразна цялостна визия, дизайн на циферблата и каишката, вид на закопчаване и механизъм.

За да се сдобиете със своя личен луксозен Emporio Armani часовник, който да ви служи дълги години и да бъде акцентът във вашия стил, е необходимо на първо място да дефинирате собствените си вкусови предпочитания, съобразявайки ги с наличните модели на бранда. Трябва задължително да пазарувате от сигурен онлайн магазин за часовници Armani като Timebox.bg, за да бъдете спокойни, че ще получите оригинален продукт на марката.

Избор на конкретен тип Armani часовник

Emporio Armani предлага богата селекция от различни типове дамски и мъжки часовници. Успешна стратегия би било да заложите на стандартен семпъл модел, който показва както времето, така и датата, но не бива да подценявате и варианта за хронографски часовник. Часовникът с хронограф разполага с допълнително копче, което работи като стоп-часовник и задейства друг, допълнителен циферблат, най-често отговорен за отброяването на секундите.

Този вид часовници, между другото, се носи както от дамите, така и господата, придавайки особена изисканост на по-официалния и формален стил на обличане. Emporio Armani обаче предлагат и класически ежедневни модели, а също така и елегантни часовници за специални поводи и луксозна визия. Марката разполага с дизайни в овални, правоъгълни, кръгли и много други форми и дизайни, с което си гарантира, че ще може да задоволи и най-претенциозния или необичане вкус.

Armani селекция от типове каишки за часовник

Каишката на часовника сама по себе си създава основното впечатление от общата му визия, а когато става въпрос за вариантите в колекцията на Armani, изборът, определено е богат. Така например, за достолепен или младежка визия, както и за по-официален строг стил, мъжете могат да се спрат на естествена кожа, избирайки между класическа изработка, вариант с кожени орнаменти или дори с декорация от крокодилска кожа. За по-деликатен и женствен вид, на дамите се препоръчват каишка от неръждаема стомана или позлатена верижка в актуален розов мотив, а защо не и дизайн с двойна верига.

Вижте още: Ревю на часовници Emporio Armani. Надеждни ли са?

Най-често класическите Armani часовници се предлагат с впечатляващи, масивни и модерни каишки от неръждаема стомана. Пример за такъв модел е AR2448 – хронографски часовник тип маншет. Този вариант е доста по-въздействащ от официалните модели и е идеален за ежедневието, както и за работното място, а и за господата с активен начин на живот и любителите на спорта. Обикновено, дамските и мъжките часовници от неръждаема стомана са с висока устойчивост на корозия, а освен това, запазват прохладния си допир и в най-горещото време за разлика от традиционните модели с каишка от изкуствена кожа, която не носи възможност за добра циркулация на въздуха.

Часовник Armani – удостоверение за автентичност

Уверете се, че в действителност купувате часовник на Emporio Armani. Всъщност, съществуват няколко способа по повода. Имайте на предвид, че всички часовници на марката вървят в комплект със сертификат за оригинален произход, както и специален документ за автентичност. Шрифтът на тези документи е изключително специфичен и същевременно за лесен за разпознаване, а освен това и граматически издържан.

В допълнение, часовниците на Armani се отличават с масивната си конструкция и изчистената от излишни детайли дизайнерска концепция – без допълнения по циферблата и жлеба, които обикновено са семпли и с напълно опростена визия. Чисто нов и оригинален часовник на марката винаги се продава в специална кутия с необходимите лога и идентификатори за оригинален произход. Последно, но не по важност, часовникът задължително е с персонален сериен номер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама