С Революция на цените на eMAG всяка дама е готова за перфектното лято


С Революция на цените на eMAG всяка дама е готова за перфектното лято
Снимка: eMag

В една от най-популярните кампании на eMAG – РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ, която се провежда на платформата от днес до 17 юни включително, всяка дама ще може да избира от над над 30 000 подбрани оферти, за да си гарантира едно незабравимо лято. В специалната селекция са включени широка гама продукти дома, градината, красота и лична грижа, спорт, мода, смарт устройства, бебешки и детски продукти и много други. Всичко, от което се нуждаем, за да спестим време и пари и да се насладим със стил и комфорт на приятните моменти.

Ето я и нашата селекция с хитови продукти, включени в кампанията.

Машата за коса Multistyler Dyson HS01 Airwrap Complete не случайно е любим аксесоар на много знаменитости. Уредът съчетава силен въздушен поток и контрол на топлината за оформяне и сушене на косата без екстремни температури, а с аеродинамичния ефект на Coanda получаваме без усилие красиви и обемни къдрици. С машата може да се оформя дори и мокра коса, без да се уврежда структурата на косъма. Перфектно стилизирани, сме готови да сме в центъра на вниманието. В Революция на цените се предлага за 1099,99 лв.

Със слънцезащитния спрей La Roche Posay ANTHELIOS SPF50+ няма да се притесняваме за кожата си това лято. Освен високоспектърна защита, която от UVA и UVB лъчите и помага за предотвратяване на негативните ефекти, причинени от тях и замърсяването, той е ултраустойчив на вода, изпотяване и пясък не оставя бели петна. Кожата е защитена и хидратирана, дори ако е силно чувствителна или склонна към слънчева алергия. В Революция на цените опаковка от 200 мл се предлага за 24,99 лв.

В града, докато спортуваме или сме на музикален фест, никога не прече да сме с обувки, които са едновременно комфортни и красиви. Пастелнорозовите Nike Revolution 6 Next Nature с лого са истинска находка за дамите размер 38,5 и със сигурност ще станат техен верен спътник. В Революция на цените се предлагат за 123,99 лв., а дори и да сте с различен номер, ще откриете своите маратонки сред хилядите оферти, включени в кампанията.

Да сме винаги във връзка, дори и когато пътуваме, да работим, да се информираме и забавляваме в движение – всичко това е лесно и удобно със смартфона Samsung Galaxy A53. Бърз и иновативен, с него безпроблемно може да стриймваме и споделяме съдържание, а впечатляващо мощният процесор позволява да се справяме с натоварването в многозадачен режим. RAM Plus научава потребителските ни навици, за да предостави допълнителна виртуална RAM, когато има нужда от нея. В Революция на цените се предлага за 569,99 лв.

И, разбира се, нещо за цялото семейство: надуваемият басейн Intex Easy Set®, 1250 литра, 305 x 76 cм ще стане любимо място за игра на децата или разхлаждане на родителите. Към него е включена филтрираща помпа, а в сгънато състояние тежи едва 11 кг, така че не заема много място, а освен това е издръжлив и лесен за монтаж. В Революция на цените може да се закупи за 129,99 лв.

РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ идва с още хиляди оферти в най-различни категории, както и с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Включете се навреме, тъй като офертите важат до изчерпване на количествата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама