"Само за ваканцията" - вдъхновение за летни пътешествия


"Само за ваканцията" - вдъхновение за летни пътешествия
Снимка: Издателство "Хермес"

Както подсказва заглавието, "Само за ваканцията" ни настройва на ваканционна вълна и от книгата може да почерпите много идеи за следващата си почивка.

Освен Страсбург и околностите, историята отвежда героите в Карвенделските Алпи, Инсбрук, напомня ни, че Щутгарт и музеят на "Мерцедес" са само на два часа от Елзас, и споменава редица забележителности в Лондон. Ако търсите вдъхновение за летни пътешествия, със сигурност ще го откриете сред страниците на книгата.

***

На теория няма нищо по-хубаво от лято, прекарано под горещото слънце във Франция. Ако не броим трима тийнейджъри, любовна интрига, развод и непредвидена бременност.

Това със сигурност не е ваканцията, на която Лия се е надявала. Но семейството на сестра й – Мишел, се разпада и сестринският дълг повелява на Лия да помогне в трудната ситуация. Когато всичко се обърква, Лия е оставена да се справя сама с племенниците си. В този критичен момент на помощ й се притичва съседът – привлекателен пилот на хеликоптер, разведен, баща на тийнейджър. Двамата обединяват сили, за да бъдат децата винаги нахранени и в добро настроение.

А в крайна сметка може да се окаже, че и на двама им се иска летният флирт помежду им да не е само за ваканцията. 

***

Сю Муркрофт е родена в Германия, живяла е в Кипър и Малта, а в момента – във Великобритания. През годините е работила на различни места – от банка до медия за мотоциклети, но твърди, че сега има най-хубавата професия – на писател.

Сю Муркрофт пише съвременни романи, които бързо се превръщат в международни бестселъри. Книгите й са носители на Наградата за най-добро романтично четиво (Best Romantic Read Award) и два пъти са били номинирани за Романтичен роман на годината (Romantic Novel of the Year Awards). Сю Муркрофт пише още кратки разкази, статии и наръчници по творческо писане. В романите й читателите ще се насладят на летни или коледни истории, изпълнени с чувство за хумор, романтика и вълнение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама
Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама