Слънчево затъмнение на 25 октомври - какво е добре да правите и какво не в този ден


Слънчево затъмнение на 25 октомври - какво е добре да правите и какво не в този ден
Снимка: iStock

Периодите на слънчеви и лунни затъмнения оказват негативно върху живота на всеки човек.

Слънчевото затъмнение този месец ще започне на 25 октомври и ще продължи до 8 ноември. Пикът на затъмнението ще бъде в 10:36 часа на 25 октомври. Това затъмнение е частично и може да се види от жителите на Европа, Близкия изток, Централна Азия и Западен Сибир, както и североизточна Африка. Следващото подобно затъмнение ще се случи през 2040 г.

Според езотериците това слънчево затъмнение ще има изключително негативно въздействие върху много хора, особено тези, които не са поели по пътя на осъзнаването. Ще засегне материалната и личната сфера, източниците на доходи може да пресъхнат или отношенията между хората да се влошат.

През този период е по-добре да не извършвате важни действия, а да отделите време за духовно саморазвитие.

 

Какво трябва и какво не трябва да се прави по време на слънчево затъмнение на 25 октомври?

Денят на слънчевото затъмнение е неблагоприятно време за всякакви начинания. По-добре е да се въздържате от сключване на важни финансови сделки; пътуване и смяна на работа; кавги и разправии; операции.

В деня на 25 октомври най-правилното решение би било да посветите времето си на молитва и медитация. Ако имате възможност, постете – не яжте храни от животински произход. Молитвата, почивката и единението с природата са това, което трябва да се направи, за да се премине по-лесно през този период.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама