Спа уикенд в 5-звезден хотел в Пампорово печели...


Спа уикенд в 5-звезден хотел в Пампорово печели...
Снимка: Victoria Group

Скъпи читатели на iWoman, благодарим на всички, които се включиха в нашата игра за спа уикенд в 5-звездния хотел "Пампорово" на нашите приятели Victoria Group.

Единственото, което трябваше да направите, беше под формата на коментар с Facebook профила си да напишете/тагнете името на човека, с когото искате да релаксирате заедно в Пампорово. Всички, които го направиха, участваха в томболата.

Днес беше изтеглено името на победителката, която се казва Jordanka Bimbalova. За да разбере как ще си получи наградата, трябва да ни пише на Facebook страницата или да се обади на телефон +359 2 953 23 25.

*Наградата трябва да бъде потърсена в рамките на 14 дена от датата на тегленето.

Ето и малко повече информация за луксозния 5-звездния хотел "Пампорово":

Разположен в сърцето на зимния курорт Родопите и само на 600 м от ски зона Студенец-Снежанка, хотелът позволява през деня да се отдадете на зимните спортове, а вечер да релаксирате със СПА процедури и масажи, както и да забравите за студеното време в отопляем закрит басейн, сауна, джакузи и парна баня.

Различните ресторанти и барове в хотела предлагат богат избор от гурме специалитети и отбрани напитки. Със своите три писти и спортен бар, боулинг залата в хотел "Пампорово" дава възможност за допълнителни емоции и пълноценна почивка. За завършек на вечерта хотела разполага с луксозен и елитен нощен клуб, оборудван с най-съвременна озвучителна и осветителна апаратура и специални ефекти.

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама