Спечели спа уикенд в 5-звезден хотел в Пампорово


Спечели спа уикенд в 5-звезден хотел в Пампорово
Снимка: iStock/Guliver

Зимата е най-подходящото време да се отдадем на заслужена почивка в планината, където да сме обградени от красиви снежни гледки. И тъй като ние вече си мечтаем да отидем на някое прекрасно място с любим човек, да сме на топло, да пием вино и да релаксираме в уютна обстановка, ви подаряваме незабравим спа уикенд за двама в 5-звездния хотел "Пампорово"*.

Ние и нашите приятели от Victoria Group ви даваме възможност да зарадвате себе си и ваш близък човек за Коледа и Нова година.

Единственото, което трябва да направите, е да тагнете/напишете името на човека, с когото искате да споделите спа уикенда в хотел "Пампорово". Трябва да го направите под тази статия с Facebook профила си. Победителят ще бъде изтеглен на лотариен принцип на 29 декември 2017 г и ще бъде обявен на нашия сайт, както и във Facebook страницата на iWoman.bg.

Ето и малко повече информация за луксозния 5-звездния хотел "Пампорово":

Разположен в сърцето на зимния курорт Родопите и само на 600 м от ски зона Студенец-Снежанка, хотелът позволява през деня да се отдадете на зимните спортове, а вечер да релаксирате със СПА процедури и масажи, както и да забравите за студеното време в отопляем закрит басейн, сауна, джакузи и парна баня.

Различните ресторанти и барове в хотела предлагат богат избор от гурме специалитети и отбрани напитки. Със своите три писти и спортен бар, боулинг залата в хотел "Пампорово" дава възможност за допълнителни емоции и пълноценна почивка. За завършек на вечерта хотела разполага с луксозен и елитен нощен клуб, оборудван с най-съвременна озвучителна и осветителна апаратура и специални ефекти.

*Наградата включва 2 нощувки със закуски за двама и използването на СПА услугите на хотел "Пампорово".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама