Стартира първият Sofia Christmas Fest


Стартира първият Sofia Christmas Fest
Снимка: ПР

От 18 ноември до 18 декември коледният дух ще завладее всички посетители на първия Sofia Christmas Fest, чийто вход ще бъде безплатен. В основата си събитието е колаборация между културни, спортни и забавни събития, ситуирани в кокетно коледно градче в пространството зад НДК, пред зала 6.

Ароматни напитки, кулинарни преживявания, феерия от концерти, представления и пъстра програма, преплетени с емоциите от незабравимото световно първенство по футбол са една малка част от коледното изживяване.

Посетителите ще могат да се насладят на различни театрални постановки, Pop Up и земеделски базари, кабаре спектакли и много събития за деца. Това превръща Sofia Christmas Fest в атрактивно място, където всеки може да намери нещо за себе си!

Официалното откриване ще се проведе на 18 ноември от 18:00ч. в градината зад НДК, пред зала 6. Гостите ще могат да се насладят на спиращо дъха огнено шоу и въздушна акробатика от артистите на "Нов цирк", приятна музика и много коледно настроение. На 19 ноември от 11:00 часа ще се проведе детско цирково представление, последвано от детска циркова академия, където най-малките ще могат да се забавляват и усвоят тънкостите на цирковата акробатика. Следобедните часове ще бъдат посветени на по-възрастните, като DJ Стефан Попов ще вдигне градусите на настроението в часовете между 16:00 ч. и 19:30 ч., а от 20:00 ч. ще се проведе акустичен концерт с любими поп парчета с джаз акцент от Дани Стойкова и Цветелин Пенков. Неделният 20 ноември също ще зарадва малчуганите със спектакли "Самодивата" и „Аладин и вълшебната лампа". Билети за всички събития могат да се закупят на място или през Eventim.

Програма за събитията може да следите тук.

В продължение на един месец един от акцентите в програмата ще бъде и Мондиал 2022- събитие, изпълнено със силни емоции и незабравими мигове на два впечатляващи екрана.

Освен развлекателния характер, Фестивалът отправя апел към всички нас, в едни от най-светлите празници, да подпомогнем дейността на Фондация за "Нашите деца", като се организира дарителска кампания чрез специално обособената "Елха на Доброто". Със събраните средства ще се осигури безвъзмездна подкрепа за деца в нужда от квалифицирани логопеди, рехабилитатори, детегледачи и др.

Фестивалът ще бъде отворен за посетители от понеделник до петък, от 12:00ч., а през уикендите от 11:00ч.

Тази Коледа ще сбъдне мечтите както на децата, така и на техните родители!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама