Стъпките на успеха: Защо CoolFit се превърна в лидер


Стъпките на успеха: Защо CoolFit се превърна в лидер
Снимка: CoolFit

CoolFit е новият лидер сред бенефит услугите за корпоративни клиенти. Безспорно, за първото полугодие, дигиталната карта успя да разчупи стереотипите и повлия положителното развитие в потреблението, като цяло в сферата на бенефит придобивките. Според анализи на експерти, благодарение на CoolFit, активно спортуващите в София и Пловдив бележат ръст с цели 35%, спрямо 2021г., като редица собственици на обекти в мрежата, с които работи CoolFit, потвърждават, че вследствие на иновативната услуга, клиентите им са нараснали значително.

Отговаряйки си на въпроса, с какво картата за спорт спечели мениджмънта на компаниите и служителите, които работят в тях, на първо място забелязваме иновацията при тази услуга, а именно, че тя работи изцяло през приложение. За всеки един от нас телефонът е неразделна част от ежедневието, така и CoolFit е винаги под ръка на ползвателите му. Улеснението, което предлага на потребителите, да не се налага да носят в себе си пластики и лична карта, категорично задоволява изискванията на съвременния дигитален човек. Същевременно, обектите, които имат възможност да посещават абонатите на CoolFit, са над 150 спортни обекта, сред които вериги фитнеси Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness, които до този момент не бяха достъпни с други бенефит карти за спорт. За любитилите на wellness усещанията, CoolFit позволява достъп до най-предпочитаните спа центрове в София и Пловдив.

Притежателите на бенефит спортната карта могат да избират между просторни фитнес зали, открити и закрити плувни басейни, стотици групови занимания, най-добрите спа центрове в страната и спортни съоръжения на открито. CoolFit организира спортни събития за служителите на компаниите, с които работи. Не случайно, едни от най-влиятелните компании на българския и световен пазар взеха участие в различни спортни мероприятия, които CoolFit организира за тях.

Към плюсовете, които директно изстреляха ръководството на CoolFit в редиците на успешните млади предприемачи, е и възможността за отстъпки в множество популярни търговки обекти в страната. Услугата е налична в приложението и благодарение на партньорските им взаимоотношения с iCard, CoolFit прибавя още една звезда към постиженията си за краткия период, в който стартира услугата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички