Съдбата на хората, родени на числата 4 и 8 и техните производни


Съдбата на хората, родени на числата 4 и 8 и техните производни
Снимка: iStock

Тези числа са известни (особено когато се срещат заед­но) като „числа на съдбата" или на „кармата" и хората, чий­то живот е под влиянието на 4 и 8, сякаш са преследвани от несполуките.

Когато 4 и 8 са прости числа на раждането - при роде­ните на 4-ти, 8-и, 13-и, 17-и, 22-ри, 26-и или 31-ви, човекът, олицетворяван от тях, ги е избрал по своя воля, воден от мъдростта, между своите прераждания. Висшето „Аз" (ду­шата или духът) е осъзнало, че има да изкупува тежки кармични грехове, които е протакало да разчисти през прекале­но много животи, и е избрало канала на 4 или 8, за да е сигур­но, че най-после ще застане лице в лице с тези дълго отлага­ни кармични задължения и ще ги неутрализира. Така на рав­нището на съзнанието между различните прераждания той е прогледнал докрай за значението на кармичната верига.

Човек, разбира се, не може да избяга от вибрацията на 4 и 8 като рождено число, а и не бива да се опитва, понеже тези числа му гарантират, че волю-неволю той ще се озове в ситуации, когато през това прераждане ще бъде уравновесе­на неговата карма. Ето защо на негово място бих сметнала за неразумно да се опитвам и занапред да отстранявам от жи­вота си влиянието на 4 и 8, тъй като от духовна гледна точка присъствието на тези числа не е случайно. Това обаче не винаги е вярно.

Съвсем друго е, ако 4 и 8 са прости числа на вашето име, тъй като вие не сте си избрали сами как ще се казвате (освен в някои религии). Името е избирано от родителите (насочвани подсъзнателно от мощното въздействие на 4 и 8, когато са числа на раждането или спрели се на име с такава вибрация сляпо, без причина) и вие го носите за добро или за лошо. Ето защо, и да решите да го смените, за да се равнява на по-щастливо просто число, това не значи непременно, че се опълчвате срещу кармата си. По-скоро става въпрос за свободно волеизявление - и за разумен избор да направите сегашния си живот значително по-гладък и не толкова фата­листичен.

Ако 4 и 8 са числа на раждането, трябва да внимавате да избягвате във всичко друго тези числа, например редуци­рани, цифрите в адреса и телефонния ви номер не бива да правят съставно число, което редуцирано от своя страна, да прави 4 или 8, а също и да не взимате важни решения и да не правите нищо важно на 4-ти, 8-и, 13-и, 17-и, 22-ри, 26-и или 31-ви, дати, цифрите в които, редуцирани, дават 4 или 8. Фа­тално е съчетаването между тях - когато те са удвоени и така е засилена мощта на 4 и 8, тогава тези несретници сякаш привличат още повече несполуките, загубите, бедите, нещас­тията и разочарованията.

Хората с рождено число 8 са повлияни от по-силно из­разена фаталистична вибрация. Те са в по-голяма степен „деца на Съдбата", отколкото хората с число 4. Може да са не по-малко силни като характер, благородни, предани, да работят не по-малко усърдно от другите (а понякога дори повече), но да имат чувството, че не са възнаградени по дос­тойнство. Пътят им към успеха е стръмен и осеян с препят­ствия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама