Теленор предлага лаптопи с 10% отстъпка от цената в брой и на лизинг през месец септември


Теленор предлага лаптопи с 10% отстъпка от цената в брой и на лизинг през месец септември
Снимка: Теленор

Теленор България  предлага на клиентите си четири лаптопа с неустоима оферта от -10% от цената в брой или на лизинг в цялата търговска мрежа и онлайн до края на септември. ACER Swift 3 14 Silver, HP Pavilion 15.6 Silver, LENOVO IdeaPad 3 15.6 Grey и страхотният LENOVO ThinkPad L14 Black очакват потребителите в търговската мрежа на оператора.

От изгодното предложение могат да се възползват частни и бизнес клиенти на Теленор, които сключат 24-месечен договор с план Интернет Макс или Интернет+ с месечен абонамент 20,99 лева или по-висок.

ThinkPad L14 е създаден както за работа, така и за забавление с още по-голяма издръжливост. Той е единственият преносим компютър, предлаган от Теленор, който идва с безплатна операционна система Windows 10 Pro, сензорен (touch) дисплей, както и с три години гаранция от производителя.

Устройствата могат да бъдат закупени с план Интернет Макс, който позволява на клиента пълна свобода, бързо и ефективно сърфиране онлайн навсякъде и по всяко време. Планът идва и с достъп до две допълнителни дигитални услуги като HBO GO, Kapital, Deezer, Bookmate, iZZI, безплатно към абонамента за период от 24 месеца. С покупката на лаптоп клиентите получават и следните екстри: инсталирана операционна система Windows 10; 2-годишен безплатен лиценз за офис пакетa за продуктивна работа OfficeSuite, напълно съвместим с Microsoft Office с включени PDF редактор, Mail и календар; джобен USB модем.

Клиентите на план Интернет Макс могат да вземат и услугата „Онлайн защита“ с три месеца тестов период без допълнително заплащане, ако до момента не са се възползвали от нея. Услугата предоставя лесен начин на клиентите да защитят себе си и близките си онлайн и не изисква инсталиране на допълнителен софтуер. Тя е част от дългосрочните усилия на Теленор да осигури по-безопасен интернет за своите клиенти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички