Теленор предлага Тотал+ с 50 000 МВ на максимална скорост и неограничени минути само за 30,99 лв. на месец


Теленор предлага Тотал+ с 50 000 МВ на максимална скорост и неограничени минути само за 30,99 лв. на месец
Снимка: Telenor

Теленор предлага Тотал+ с 50 000 МВ на максимална скорост и неограничени минути само за 30,99 лв. на месец. От до 250 000 мегабайти на максимална скорост ще могат да се възползват клиентите на планове Тотал+ с месечен абонамент над 30,99 лева за целия срока на договора.

Предложението Тотал+ 30.99 лева включва 50 000 MB интернет на месец, на максимална скорост за всички клиенти с нов договор или преподписали на новите условия. Към това количество мегабайти се добавят и още по 10 000 мегабайта за чат и социални мрежи, неограничени национални минути, абонамент за две дигитални услуги по избор и много други придобивки, което допълва офертата и я прави топ предложение на телеком пазара.

Промоционалните условия с голямо количество мегабайти на максимална скорост ще продължат да важат до края на двугодишния договор за всички клиенти, сключили нов договор или преподписали в срок до 31 март, което превръща Тотал+ плановете в предпочитан избор.

Предложенията Тотал+ включват също мегабайти и в роуминг в рамките на Европейския съюз и страните от Европейската икономическа зона. С плановете клиентите могат да получат и допълнително по 10 000 MB за чат, социални мрежи, музика и видео, както и възможността да изберат и добавят абонамент за до три дигитални услуги.

Клиентите на Теленор могат да подновят или променят сами абонаментния си план изцяло дигитално през приложението MyTelenor за секунди, само с няколко клика, от всякъде и по всяко време. По този начин отпада нуждата от посещение на магазин или досадно изчакване на куриер и подписване на хартиени документи. Така клиентите на Теленор могат да управляват своя абонаментен план, като спестяват време, а с новата дигитална услуга за електронно подписване на договор и заедно с Теленор да щадят и природата.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички