Теленор стартира предварителните поръчки за последния модел на Apple Watch Series 7


Теленор стартира предварителните поръчки за последния модел на Apple Watch Series 7
Снимка: Telenor

Теленор България стартира предварителните поръчки за най-новия модел Apple Watch Series 7. Всички желаещи да се докоснат до най-актуалните тенденции при смарт часовниците могат да заявят интереса си предварително от 8 октомври 2021г. в 15:00 ч. до 14 октомври 2021г. в 23:59 ч.

Клиентите могат да закупят Apple Watch N S7 41 на цена от 35,99 при двугодишен лизинг и срещу 849,99 лева в брой, а Apple Watch N S7 45 съответно за 38,09 на изплащане и 899, 99 лева в брой.

Портфолиото от седмо поколение смартчасовници идва с още по-голям и подобрен дисплей, още по-добра издръжливост и по-бързо зареждане. Apple Watch идва с още нови и вълнуващи цветове, както и с нова операционна система watchOS 8.

Огромният интерес към продуктите на Apple е естествено продължение на редицата иновации, които технологичният гигант представи с новата серия устройства.

От днес стартират и продажбите на смартфоните от серия 13, като за първи път тази година ставаме свидетели на телефон с внушителния 1TB памет. Всички модели, включително iPhone 13 mini 256GB, iPhone 13 256GB, iPhone 13 Pro 256GB идват при потребителите в разнообразие от цветове и за най-взискателния вкус.

Традиционно всички устройства на iPhone 13 ще бъдат достъпни за клиентите и с разнообразни тарифни планове, в комбинация с 5G от Теленор, без допълнително заплащане. Операторът предлага устройствата както на място в магазините, така и онлайн с плановете Тотал Макс, а към тях всеки може да открие правилния аксесоар за своето устройство. iPhone 13 128GB може да бъде закупен с план Тотал Макс за 65,99 лв./месец, iPhone 13 mini 128GB е на цена от 56,99 лв./месец, а iPhone 13 Pro с 1 ТB памет, може да бъде закупен за 130,99 лв./месец с план Тотал Макс от оператора.

Бижутата в короната на Apple всеки може да защити и с услугата на Теленор Смартфон протект, с която подсигурявате устройството си срещу широк спектър от рискове, свързани с използването му и гарантира защитата му в редица рискови ситуации. Такива са случаи на повреда - например счупване на екрана или намокряне, умишлена, злонамерена повреда от трето лице, както и кражба, била тя грабеж, взлом или джебчийство.

Повече информация за цените на устройствата, както и за стартовата дата на продажбите, клиентите могат да открият на сайта на оператора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама