TikTok изригна срещу коледния календар на Chanel (ВИДЕО)


TikTok изригна срещу коледния календар на Chanel (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

През последните години адвент календарите станаха особено популярни. И тук не говорим за класическите детски варианти, пълни с шоколадчета, а за дамски такива, пълни с козметика. За първа година Chanel представя на своите фенове подобен коледен продукт. Събитието е продиктувано от честването на 100-годишнината на емблематичния парфюм No.5, което обяснява и формата на самия календар. Цената му е доста внушителна – 825 долара, а според TikTok потребители съдържанието изобщо на отговаря на тази сума.

Инфлуенсърката Елис Хармън сподели поредица от видеоклипове в популярната платформа, документирайки мислите си за специалния календар. Видеото, което бързо стана вайръл, започва с вълнението на Хармън от луксозния календар: „Луда ли съм? Абсолютно, но никога не съм виждала адвент календар на Chanel, така че нека да видим дали си заслужава еуфорията."

В поредицата Елис открива, че съдържанието на скъпия календар включва стикери, магнит, щипка за пари, керамична гривничка, мини огледало, преспапие и ключодържател – артикули, които често се дават безплатно при покупка в магазините на бранда. Единственият пълноразмерен продукт е червен лак за нокти Le Vernis.

@eliseharmon

Part 5 I am barely hanging on over here y’all

♬ Santa Tell Me - Ariana Grande

В последствие още разочаровани хора се включиха с негативни коментари, което накара Грегоар Одидие, директор по международна комуникация да каже „Адвент календарът беше артикул с ограничено издание, специално създаден от CHANEL, за да отпразнува 100 години от N°5. Директно вдъхновен от митичния силует на бутилката, колекционерският артикул и включеното съдържание са подробно описани на нашия уебсайт."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама