Топ 3 подаръци за Св. Валентин


Топ 3 подаръци за Св. Валентин
Снимка: Pulse Fitness

Денят на любовта е все по-близо. През последните години Св. Валентин се наложи у нас като един от най-популярните празници, взаимствани от западната култура. На 14 февруари и тази година хиляди двойки ще отпразнуват своята връзка, давайки си подаръци в символ на взаимна любов и разбирателство. Можем ли обаче да подарим нещо, от което връзката да спечели повече нови изживявания и здраве? Ето нашите предложения:

1. Карта за фитнес

Спортът е здраве, а когато споделяме фитнес заниманията с половинката, преживяването е още по-вълнуващо и интересно. Така изграждаме по-добра връзка и отношения, помагаме си за постигането на прогрес и си даваме мотивация. Ако искате да посещавате и СПА, ви препоръчваме кампанията на Pulse “1=2”. До 26.02 от веригата дават възможност за закупуване на диамантена карта, към която да получите допълнителна карта за ваш близък като подарък – напълно безплатно. Повече може да разберете тук: pulsefit.bg/news/1=2.

2. Масаж

Този вид процедура има доказана полза както от здравословен, така и от психологически аспект. Масажите биват екзотични, антицелулитни, традиционни, спортни и много други – изборът е изцяло ваш. Веригата Marina Spa предлага кампания “масаж по избор плюс втори с 50% отстъпка”, като промоцията е валидна до 19.02.

3. СПА уикенд

Събота и неделя са дните, в които двойките имат шанса да прекарат най-много време заедно. Защо да останете в града, ако може да посетите ново място и да се насладите на спа релакс, луксозно настаняване и международна кухня? Съвсем скоро врати отвори петзвездният Grand Hotel Therme, който се намира в с. Баня. Тук може да разпуснете във външен и вътрешен термален басейн, да се разходите из природата и да вкусите десетките кулинарни изкушения, приготвени специално за вас от сертифицирани шеф готвачи. Повече може да разберете на страницата grandhotel.bg/grand-hotel-terme.

Св. Валентин е съвсем скоро, затова побързайте и зарадвайте своята половинка с нещо различно и ползотворно. Направете своя избор сред тези 3 предложения, а ако искате да сте сигурни, че ще зарадвате любимия си човек максимално, може да се възползвате от целия ни списък. Любовта е за двама, споделете я по най-добрия начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички