ТОП 5 на любимите мъжки занимания в интернет


ТОП 5 на любимите мъжки занимания в интернет
Снимка: iStock/Guliver

В последните няколко години можем да забележим, че интернет заема огромна част от нашето време. След като животоспасяващата връзка намери място и в мобилните телефони, всеки ще признае, че едно от най-популярните занимания е да сърфира в мрежата и да се забавлява искрено с най-различните функции там. Учените често обръщат внимание на поведението на различните потребители в интернет и стигат до заключението, че потребителското поведение може да бъде много лесно разделено дори по пол. В следващите редове ще обърнем внимание на 5-те любими занимания на мъжката аудитория в мрежата и някои от най-големите им хобита в това отношение:

На първо място можем да поставим съвсем спокойно всички познати социални мрежи, които отдавна се превърнаха в един особен информационен поток. Спонтанната възможност за разглеждането на приятелската активност, споделянето на забавни снимки и дори общия чат на зевзеците за остроумия е част от всекидневието на аудиторията. Най-важното е, че връзката с близките винаги е от особено значение, при това в някои от най-натоварените моменти, когато напрежението си казва тежката дума.

На следваща позиция ще заявим, че мъжката аудитория следи много отблизо модата. Добре де, не говорим точно за мъжката мода, по-скоро вниманието е насочено към света на супермоделите и онази красота, която винаги лъха от социалните мрежи. Ако трябва да бъдем честни, в социалния профил на всеки мъж ще открием ревностното следване на някои от добре познатите имена на престижните подиуми по света. Дори не можем да кажем, че изборът им е насочен специално към новите колекции, но има и положителна страна, вкусът към дрехите ще се промени, а това означава и малко по-точните подаръци за Свети Валентин и 8-ми март. В такива моменти ще простим жаждата на мъжкия поглед, нали?

Следващата специална позиция е резервирана за вселената на спорта и спортните залози. Каквото и да си говорим, в ДНК-то на всеки мъж е закодирано това хоби и ако някой признае, че не се вълнува от тази вселена, просто трябва да приемем, че ни лъже. Спортните новини са животоспасяваща линия, която позволява правенето не само на изводи, но и на по-точни спортни прогнози. В последно време можем да забележим, че букмейкърите разработиха онлайн платформи за още по-добра игра. С разработването на мобилно приложение като това на bwin спортни залози, повечето мъже вече имат и специална социална мрежа за правенето на прогнози, та можем да бъдем сигурни, че ако не са във Фейсбук, най-вероятно батерията на мобилното устройство се използва именно там. И трябва да успокоим дамите, много често нотификациите през нощта са просто резултатите, които идват за футболните срещи от Южна Америка, не правете скандала.

Може би едно от хобитата на мъжката аудитория най-често е обвързано с чупенето на различни предмети. Какво имаме предвид? След като различните видео платформи започнаха да качват клипове как да се ремонтира дадена вещ или да се подобри значително, мъжете запретнаха ръкави и започнаха да работят върху разрухата. Водени от доброто намерение, често тунинговат готварската печка, решават да поправят пералнята и накрая просто заменят уреда, защото ремонтната им дейност не е била толкова успешна, колкото бихме искали да бъде. В тяхна защита поне трябва да признаем, че трупат опит и все по-често операциите са успешни. Един съвет от нас, не им позволявайте да ремонтират водопровода на дома, ако нямат подходящите инструменти и никога преди това не са работили по тази линия. В противен случай се пригответе за басейн в хола, което през летните месеци може да е забавно, но точно сега няма да бъде.

Мили дами, знаете ли, че във всеки мъж живее по един автомобилен състезател, отдаден войник и стратег, който винаги се стреми към победата? Нека добавим и мистичен воин от фентъзи световете на „Властелина на пръстените“. Ако не го знаете, пригответе се за изненади, защото мнозина най-често използват интернет, за да проведат едно мащабно сражение с приятели, да превземат за пореден път Мордор или просто да поведат любимия си тим към трофей като Шампионска лига. Първите белези за подобни наклонности могат да бъдат открити с наличието на гейминг конзола или добре познатата черна клавиатура, която свети в цветовете на дъгата, бонус точки получавате и за големите слушалки с микрофон. Това означава, че през уикенда често ще чувате викове от тежка битка, някоя друга цветна молитва по врага и разбира се, обвинение в измама. Не се притеснявайте, това не са първите мигове на шизофренията, а просто още едно любимо занимание в интернет. Положителната страна е, че една статистика доказва, че именно геймърите изневеряват най-малко, следователно трябва да им простим тези слабости, нали?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама