Уникално: Деца от Африка пеят песен на Графа, Любо и Орлин (ВИДЕО)


Уникално: Деца от Африка пеят песен на Графа, Любо и Орлин (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Прекрасно изпълнение на български език на деца от Уганда в Африка бе публикуване в социалните мрежи. Малките таланти изпълняват песента "Заедно“ на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов. Представянето на малчуганите е заснето и публикувано във Фейсбук от фондацията "Усмивка за Африка“.

изпълнението е уникално, децата са строени в няколко редици като хор, танцуват в такт и се справят перфектно с българския текст на цялата песен.

"Истина... Всеки има своята. Мечти... Всеки има такива. Понякога сме много малки за тях, а понякога от тях ни дели съвсем малко. Възможности... Всеки има своите, включително да направи нещо, дори и малко, за друг. Различия... всички сме различни и въпреки това сме толкова еднакви в същността си. По-важното е да не търсим нещата, които ни разделят, а тези, които ни сплотяват... Така както Коледа сплотява толкова хора по света, без значение от техните народност, цвят, богатството, възраст...“, пишат от фондацията.

"Нямате представа как се развълнувах, когато видях това! Трудно е да сдържам емоциите и желанието да съм полезен. Нямам представа как е достигнала наша песен там, но бих отвърнал с каквото мога на фондацията“, написа от своя страна Любо Киров.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама