Важни съвети, за да имате успешна 2023 година


Важни съвети, за да имате успешна 2023 година
Снимка: iStock

Цветовете, които ще ви донесат късмет и добри доходи през 2023 година са: зелено, синьо, бяло и черно. Препоръчва се да се носят през цялата година, като не само дрехите, но и аксесоарите ви трябва да са в такива нюанси.

И на Нова година бъдете облечени в тези цветове, прибавете поне един аксесоар в препоръчаните разцветки и ще видите, че ще имате прекрасна и успешна година.

Цветът на портмонето ви през годината също трябва да е в цветове като черно и бяло, синьо и червено. Така то никога няма да остава празно.

Важно е да има поне малък мотив от споменатите цветове. Сивото не се препоръчва, тъй като то може да отблъсква енергията на парите. Докато червеното активизира тази енергия, както и привлича към вас повече късмет.

За всички зодии през 2023 е добре да си имат малък талисман - зайче. Все пак това ще е годната на Заека – една много интересна, успешна и динамична година.

Талисманът ще ви предпази от беди и неприятели през 2023 г. Може да сложите малка фигурка в чантата или джоба, като украшение. Може и да си разпечатате изображение на зайче и да го носите постоянно в себе си, да го сложите на бюрото, в чантата или в документите. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама