Ванга: Щом застане пред мене човек, неговите починали близки се нареждат около него


Ванга: Щом застане пред мене човек, неговите починали близки се нареждат около него
Снимка: ПР

На Черешова задушница (тази година е на 3 юни) отдаваме почит на всички наши близки хора, които сме загубили. Днес ви представяме няколко много силни завета на баба Ванга, която винаги е твърдяла, че душата е безсмъртна.

„Щом застане пред мене човек, неговите починали близки се нареждат около него, задават ми въпроси и отговарят на въпроси, а аз съобщавам чутото от тях на живите.”

„Истината за Ванга”

„Духовете са прозрачни и безцветни – като вода. Но те светят, излъчват светлина. Държат се като хора – седят, ходят, смеят се, плачат… Не ми дават покой. Като заспя, че будят и викат: „Ставай! Време е за работа!”

„Людмила и Ванга”

„Ако имате близък, който ви е наскоро умрял, трябва да идвате при мене с цвете. Да носите саксия. Тази информация за мъртвия, която извиквате с присъствието си, се отвежда към цветята и те ме спасяват от прилошаване, припадане, изпадане в транс.”

„Истината за Ванга”

„Аз казвам това, което виждам, и това, което чувам. Първото нещо, дето ми съобщават духовете, е името. „Кажи му, че е Петър, Никола, Иванка…” Някога го виждам написано или виждам само първата буква… Понякога мъртвите викат толкова силно, че ме блъскат в главата – ще я пръснат…”

„Пророчествата на Ванга”

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама