Виц на деня: Мъж на фризьор


Виц на деня: Мъж на фризьор
Снимка: iStock

Един човек отишъл да се подстриже. Докато действала с ножиците, фризьорката го попитала как ще прекара наближаващите празници. Човекът споделил, че ще пътува до Рим.

- В Рим? Защо пък всички ходят там? Там е претъпкано - не можеш да се разминеш от туристи. А с какво ще пътувате? - попитала фризьорката.
- Купихме си билети от авиокомпанията "Хвърчим Високо". Дадоха ни голяма отстъпка.

- Какво? Ще пътувате с "Хвърчим Високо"? - възкликнала фризьорката.
- Това е ужасна компания - раздрънкани самолети, намръщени стюардеси, полетите им винаги закъсняват… А къде ще бъдете настанени?

- Резервирали сме стая в хотел "Хъркаме Тихо!" - в центъра на града.
- Чувала съм, че това е най-лошият хотел в Рим - стаите са малки, обслужването лошо, а цените - убийствени. И какво ще правите в Рим?

- Ще разгледаме Ватикана и може би ще видим Папата.
- Ама че сте забавен! - разсмяла се фризьорката.
- Освен вас още милиони хора се надяват да видят Папата. И да го видите ще е толкова отдалече, че все едно не сте го видели… Желая ви късмет все пак.

След месец човекът отново отишъл да се подстриже и, разбира се, фризьорката го попитала как е прекарал в Рим.
- Беше чудесно! Летяхме точно по разписание със съвсем нов самолет. Получи се така че ни преместиха в салона за бизнес-класа. Храната и виното в Италия много ни харесаха. А хотела надмина всичките ни очаквания - преди месец е завършила реконструкцията му, за която са похарчени 25 млн. долара. И няма да повярвате… поради някакво дублиране в резервациите се получи така, че ни настаниха в президентския апартамент без доплащане.

- Е радвам се… - казала фризьорката, усмихвайки се невярващо.
- Ама Папата сигурно не успяхте да видите.
- Няма да повярвате, какъв късмет имахме. Докато се разхождахме из Ватикана, при нас дойде един служител и ни каза, че Папата желае да поговори с някои обикновени посетители. Последвахме го в един кабинет и, представяте ли си, след минута Папата влезе и ми протегна ръка. Аз го поздравих и разменихме няколко думи.

- Наистина ли? - скептично промърморила фризьорката.
- И какво ви каза Папата?
- Той попита "А кой ви подстрига така ужасно?!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама