Виц за днес: Жена хваща мъжа си в изневяра


Виц за днес: Жена хваща мъжа си в изневяра

Жената се прибра по-рано и заварва мъжа си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата много се ядосва.

- Ти си прасе, което нищо не уважава! - разкрещяла се тя - Как смееш да ми причиняваш това на мен, твоята вярна съпруга, майката на децата ти?! Напускам те! Искам развод на секундата!

Мъжът отвърнал:

- Почакай секунда, любов моя, да мога поне да ти кажа какво стана...

- Добре, давай - проплакала тя - Но това ще са последните ти думи към мен!

И той започнал:

- Докато се качвах в колата на път за вкъщи, една млада госпожица ме помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и ѝ казах да се качи. Забелязах, че беше много слаба, не добре облечена и много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни!

Така че, от състрадание, аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих за теб, но ти не я докосна, защото се притесняваш да не надебелееш. Горкото същество я изяде за секунди. После, понеже беше много мръсна аз и предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните и дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих. Но тъй като се нуждае от дрехи, аз и дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също и дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази с*кси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това и подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите.

Той си поел дъх и продължил:

- После тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помощта, че докато я изпращах до вратата тя се обърна към мен през сълзи и каза:

- Моля ви, дали имате още нещо, което жена ви да не използва?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама
Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама