Виц за днес: Мъж отишъл да се подстриже


Виц за днес: Мъж отишъл да се подстриже
Снимка: iStock

Един човек отишъл да се подстриже. Докато действала с ножиците, фризьорката го попитала как ще прекара наближаващите празници. Човекът споделил, че ще пътува до Рим.

– В Рим? Защо пък всички ходят там? Там е претъпкано – не можеш да се разминеш от туристи. А с какво ще пътувате? – попитала фризьорката.

– Купихме си билети от авиокомпанията "Хвърчим Високо". Дадоха ни голяма отстъпка.

– Какво? Ще пътувате с "Хвърчим Високо"? – възкликнала фризьорката.

– Това е ужасна компания – раздрънкани самолети, намръщени стюардеси, полетите им винаги закъсняват… А къде ще бъдете настанени?

– Резервирали сме стая в хотел "Хъркаме Тихо!" – в центъра на града.

– Чувала съм, че това е най-лошият хотел в Рим – стаите са малки, обслужването лошо, а цените – убийствени. И какво ще правите в Рим?

– Ще разгледаме Ватикана и може би ще видим Папата.

– Ама че сте забавен! – разсмяла се фризьорката.

– Освен вас още милиони хора се надяват да видят Папата. И да го видите ще е толкова отдалече, че все едно не сте го видели… Желая ви късмет все пак.

След месец човекът отново отишъл да се подстриже и, разбира се, фризьорката го попитала как е прекарал в Рим.

– Беше чудесно! Летяхме точно по разписание със съвсем нов самолет. Получи се така че ни преместиха в салона за бизнес-класа. Храната и виното в Италия много ни харесаха. А хотела надмина всичките ни очаквания – преди месец е завършила реконструкцията му, за която са похарчени 25 млн. долара. И няма да повярвате… поради някакво дублиране в резервациите се получи така, че ни настаниха в президентския апартамент без доплащане.

– Е радвам се… – казала фризьорката, усмихвайки се невярващо.

– Ама Папата сигурно не успяхте да видите.

– Няма да повярвате, какъв късмет имахме. Докато се разхождахме из Ватикана, при нас дойде един служител и ни каза, че Папата желае да поговори с някои обикновени посетители. Последвахме го в един кабинет и, представяте ли си, след минута Папата влезе и ми протегна ръка. Аз го поздравих и разменихме няколко думи.

– Наистина ли? – скептично промърморила фризьорката.

– И какво ви каза Папата?

– Той попита "А кой ви подстрига така ужасно?!"

Виц за деня: Софийска баба подарила на мъжа си билет

Виц за деня: Един човек редовно закъснявал за работа

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама