Вили в Халкидики – средиземноморска романтика


Вили в Халкидики – средиземноморска романтика
Снимка: Halkidikivilla.com

Ако мислите коя дестинация да бъде вашето следващо пътешествие, тогава вижте тук защо красивите вили под наем Халкидики от Halkidikivilla.com е най-доброто място за лятна почивка!

Все още има време да резервирате конкретна вила там за лятото или есента. Безспорно има много летни дестинации по света, но никой не може да отрече, че красотата и летните вибрации на Гърция са неустоими. И по-специално става дума за Халкидики.

Туристите, които идват на почивка в Халкидики отнасят ярки спомени от пребиваването си и мечти един ден отново да се върнат, за да усетят атмосферата тук. Полуостров Халкидики е известен като едно от най-добрите курортни места в Гърция. Дори през горещото лято тук винаги е зелено, а морето не е много бурно. Основното богатство на Халкидики е прозрачното Егейско море. Всички почиващи са възхитени от чистотата и цвета на морската вода. Гръцките плажове са общински, а входът до тях е безплатен.

През втората половина на май Егейско море вече е доста топло +19 - 20°С. Все още има малко хора по плажовете и това е основното предимство на пътуването до Гърция по това време на годината. Според туроператорите лятото в Халкидики е активен сезон. Юли и август са най-горещите месеци в годината. Дневните горещини при +32 - 35°C карат туристите да търсят климатизирани хотели и вили в Халкидики. Търговците също искат да си отдъхнат от жегата и затворят заведенията си за дълга сиеста.

Топлото време продължава през септември и октомври и тогава повечето вили в Халкидики са препълнени с гости от цял свят. Друг плюс за туристите, почиващи във вилите на Халкидики, са многобройните местни атракции, до които се организират екскурзии.

Халкидики е с отлично развита туристическа инфраструктура.

Вили в Халкидики – защо са предпочитани за почивка, изпълнена със средиземноморска романтика?

За да убедим вас, ето 3 ТОП причини:

Първа причина

Туристите споделят, че вилите в Халкидики са с любезни стопани, а стаите гарантират комфортен престой. Повечето от тях са климатизирани като горните етажи са с панорамна гледка към морето. Те са с отлична Wi Fi връзка. Във вилите са налице и всички необходими домакински уреди и условия за самостоятелно приготвяне на храна. Почти всички вили са с големи градини, оборудвани с елегантни мебели, чадъри, люлки и шезлонги, като част от вилите са съвсем близо до морето и плажа. Някои градински пространства за удобство на почиващите са с наличен частен паркинг и кът за барбекю.

Втора причина

Гостоприемството е свещена ценност за гръцкия народ. Ето защо ще забележите, че хората тук се усмихват и се опитват да говорят с вас, дори ако техните английски умения са ограничени. Те винаги се опитват да ви накарат да се чувствате комфортно в тяхната страна. Всъщност това е една от най-добрите дестинации за лятна ваканция в Гърция, защото предлага възможности за настаняване и ваканция за семейства, компании или двойки в чудесни вили. Тук хората са нетърпеливи да посрещнат всички туристи и да им дадат най-доброто изживяване, което някога ще имат.

Трета причина

Гръцката храна е добре позната в целия свят с това, че е вкусна и здравословна. Като крайморска зона, Халкидики предлага фантастични ястия и рецепти с пресни морски дарове. Местните деликатеси са несравними, гръцкото вино е фантастично и има всякакви ресторанти в близост до вилите на Халкидики, които да задоволят вашите нужди. А и в наетата вила всеки може да си приготви сам на скара вкусна прясно уловена риба и салата с пресни зеленчуци.

И последно…

С изключение на Касандра, Халкидики е един от най-естествените и некомерсиализирани райони на Гърция, защитен от прекомерно застрояване. Ако търсите слънце, море и пясък, наемете някоя от фантастичните вили в Халкидики. Открийте своето райско кътче…

Време е за почивка в Халкидики.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама