Влез отново в час с BILLA


Влез отново в час с BILLA
Снимка: BILLA

Краят на лятната ваканция е съвсем близо и един от най-вълнуващите дни за всеки ученик – 15 септември, наближава. Еуфорията около първия учебен ден върви ръка за ръка с трескава подготовка за предстоящата учебна година. Набавянето на необходимите за училище материали обикновено е свързано с безкрайни разходки до книжарници и различни магазини, но това лято BILLA се е погрижила да ви спести това. В магазините на веригата може да откриете всички необходими артикули за вашия ученик на едно място.

Между 24-и август и 20-и септември, веригата е подготвила специални предложения на достъпни цени в своя Back To School каталог. Освен традиционните училищни пособия, като тетрадки и химикалки, в магазините на BILLA ще може да откриете множество симпатични и цветни аксесоари, задължителни за всеки ученик – раници, несесери, бутилки за вода и много други.

И за да улесним още повече родителите, подготвихме кратък списък с най-необходимите неща, които не трябва да пропускате да сложите в ученическата раница.

Всичко необходимо за вашия ученик на едно място в BILLA:

1. Без значение дали става дума за бележки, чертежи или задачи, химикалката остава най-верният другар на всеки ученик по време на учебната година. Подгответе вашето дете с надеждните химикалки Round Stic на BIC, които вървят в комплект от 8 броя на супер цена от 3.39 лв.

2. В BILLA може да намерите разнообразие от тетрадки – от малки и удобни за писане тетрадки с 40 листа на любимия си герой от Disney, на цена от 2.59 лв. до по-големи тетрадки, от 60 листа, с по-широки редове и А5 формат на Elisa.

3. Изборът на подходяща ученическа раница е ключът към правилната подготовка, а и към ентусиазма на бъдещия ученик. В BILLA можете да намерите леки и удобни раници в два модела - с героите на Marvel за момчетата и със свежи пастелени цветове за момичетата.

4. Разбира се, всеки родител държи детето му да бъде хидратирано, докато е на училище. С филтърната бутилка Aquaphor City на уникална цена от 22.99 лв. можете да бъдете сигурни, че вашият ученик ще пие чиста и прясна вода през целия ден.

5. Приготвяте ли на вашето дете сандвичи за закуска или други хапвания за останалите части от деня? Ако случаят е такъв, вземете кутия за храна Titiz само за 4.99 лв., която е с вместимост 500 милилитра и върви в комплект с вилица и лъжица.

В актуалния Back To School каталог на BILLA са включени също така няколко идеи за бързи и лесни закуски, с които вашето дете да започне деня бодро и енергично. С предложените от BILLA рецепти пестите както пари, така и вашия най-ценен ресурс – времето. Зарадвайте вашия ученик с неустоими шоколадови палачинки с плодове, здравословни мъфини с мед или любимите на всички поколения макарони на фурна. Ако вашето дете предпочита солена закуска, можете да му приготвите изкушаващи принцеси, засищаща английска закуска с бекон и яйца или класически сандвич с пастет, крема сирене или лютеница. За да си набавите всички необходими продукти на изгодни цени е достатъчно само да се отбиете до най-близкия магазин BILLA или да поръчате от BILLA онлайн през Glovo.

Разгледайте всички останали Back To School предложения в специалния каталог на веригата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички