Време за себе си в Marina Spa – уелнес СПА център на годината


Време за себе си в Marina Spa – уелнес СПА център на годината
Снимка: Marina Spa

Не сте сигурни кой да е следващият уелнес СПА център, който да посетите? Наградите „Фитнес и СПА на Годината“ ще ви дадат отлична идея.

Година преди юбилейното 10-то издание на класацията компетентно жури в състав от олимпийски медалисти, журналисти и PR експерти, обяви тазгодишните резултати. Конкурсът „Фитнес и СПА на Годината“ има за цел да награждава прогреса и да поощрява иновацията в СПА, уелнес и фитнес средите, повдигайки стандарта на предоставяните услуги и свързвайки потребителите с най-добрите места за качествено преживяване за тялото и духа. Статуетката в категория „Уелнес СПА Център на 2023“ спечели Marina Spa.

Разнообразието от услуги е един от ключовите фактори за тази победата. Освен стандартните масажи с цел релакс, спорт и възстановяване, в Marina Spa може да се възползвате и от множество процедури за лице, както и от екзотични такива.

Важни за успеха на Marina Spa, разбира се са и локациите – две в София и една в Банско. От самото създаване на центъра в идеологията е залегнала идеята СПА услугите да бъдат достъпни и в градската среда. Идеята, че за да се възползваме от пълноценен масаж, разкрасителна процедура или релакс в разнообразие от съоръжения, трябва да напускаме София, е отдавна в миналото. Marina Spa дава бягство от забързаното ежедневие на хиляди софиянци, за които спа почивката се е превърнала в обикновено ежедневие.

Marina SPA се явява чудесно и логично продължение на услугите на центровете от веригата Pulse, в които се помещава. Мястото е подходящо както за индивидуално посещение и среща с любим човек, така и за лежерен следобед с приятел.

Уникално за центъра е и разнообразието от СПА зони и интериорни иновации. Тук ще откриете парна баня, хамам, лакониум, джакузи и много други. В интериора са използвани естествени материали и меки цветове. Визията съчетава елегантност и комфорт, създавайки атмосфера на истински уют и релаксация. Стил и функционалност се приплитат в комбинация, която дава успокоение на всички сетива.

Със своите изключителни познания и внимание към детайла, персоналът на Marina SPA също е с основна заслуга за успеха на центъра. Екипът e съставен от опитни терапевти с дългогодишна практика.

Организаторката на конкурса Цвети Разложка сподели: "Marina SPA с право спечелиха в тази категория. Техните стандарти за качество и иновации доказват, че България притежава значително богатство в областта на здравето и благосъстоянието на тялото и духа."

За 8 години центърът се наложи като водещ в областта на уелнеса. С получената награда, Marina SPA допълнително се утвърди като СПА лидер в България.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама