Yettel и кампанията „Смело напред“ предизвикаха стотици спортни ентусиасти в Борисовата градина


Yettel и кампанията „Смело напред“ предизвикаха стотици спортни ентусиасти в Борисовата градина
Снимка: Yettel

Следобедният дъждът и гръмотевиците не спряха стотиците ентусиасти, които заедно с Yettel се включиха в разнообразни спортни активности край Лятна сцена в Борисовата градина тази събота. През целия ден свежата шатра на телекома приканваше минувачите да се раздвижат със забавни тренировки и да изпробват разнообразни смарт устройства, докато печелят тематични награди. Спортният спот на Yettel беше част от фестивала „Чешки ден в София“, който тази година беше посветен на природосъобразния начин на живот. В събитието участваха чешки компании с операции в България, които представиха инициативи, насочени към опазване на околната среда и устойчивия начин на живот. Yettel, която беше генерален спонсор на ивента, се включи с кампанията си „Смело напред“, която вдъхновява хората да постигнат балансиран начин на живот с помощта от новите технологии.

„От позицията си на човек, който вече почти 5 години представлява Yettel – една от най-големите чешки инвестиции в България –  мога спокойно да кажа, че между двете страни има повече прилики, отколкото разлики“, посочи главният изпълнителен директор на Yettel Джейсън Кинг, който откри събитието заедно с посланика на Чешката република в София Лукаш Кауцки. Г-н Кинг сподели виждането си за общото между България и Чехия – начина за правене на бизнес, висококвалифицираната работна ръка, а също и историческата и географска близост.

„Не е необходимо да сме олимпийци, за да превърнем спорта и активния живот в приоритет. В Yettel вярваме, че балансираният живот е по-добър живот. Затова и с новия ни бранд, който лансирахме през март, сме силни поддръжници на активния начин на живот и с тази цел организирахме редица спортни събития в страната, на едно от които можете да се насладите днес тук, в Борисовата градина “, каза Джейсън Кинг.

Спортни предизвикателства очакваха желаещите да направят първата крачка към активния начин на живот. Готовите да се поизпотят избираха между индивидуални и групови тренировки с гири, ластици и с тежестта на тялото с продължителност от 5, 10 или 15 минути. Дори силният дъжд с гръмотевици, който се изсипа в ранния следобед, сложи на пауза спортния празник за не повече от час, след което малки и големи отново се втурнаха смело напред към забавните активности. В тях взеха участие над 380 души, които имах възможността по време на тренировките да следят телесните си показатели със смарт часовници от портфолиото на Yettel. Професионални треньори пък им показваха техниките на упражненията и им даваха съвети как да превърнат смарт устройствата в свой съюзник в постигането на балансиран спортен и хранителен режим. Завършилите успешно избраната тренировка получаваха разнообразни награди: бутилки за вода, раници, въжета за скачане, постелки за спорт. Те участваха и в допълнителна томбола за две големи награди – смарт часовник Samsung Galaxy и безжични слушалки HAMA, а победителите бяха изтеглени на живо в края на деня.

Следващото издание на  „Смело напред“ е на 17 септември като част от фестивала София ърбан фест в Северен парк. Това ще бъде четвъртото събитие на кампанията, която стартира ударно с два морски ивента във Варна и Приморско.

Повече за събитието на Yettel в Северен парк на 17 септември можете да видите тук.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички