Yettel пуска телевизия без обвързване


Yettel пуска телевизия без обвързване
Снимка: Yettel

Интерактивната телевизия от ново поколение на Yettel вече е още по-достъпна и може да бъде активирана без договор изцяло онлайн. Телекомът прави следваща стъпка към по-добро клиентско изживяване с платформата, като дава възможност за достъп до любимото съдържание на всеки с месечен абонамент, който може да бъде прекратен по всяко време без неустойки. Yettel TV вече идва и с изцяло дигитално управление на услугата – активиране и деактивиране през приложението Yettel, онлайн плащане и добавяне на пакети с канали и екрани само в няколко клика. За да отговори на очакванията на активния потребител за повече свобода и гъвкавост, телекомът прави премиум забавлението достъпно в движение на различни устройства, включително при краткосрочни пътувания в рамките на Европейския съюз (ЕС) и на Европейската икономическа зона (ЕИЗ).

С напълно новия за пазара потребителски интерфейс и ориентираната към съдържанието платформа с интуитивна навигация Yettel TV предлага изживяване, напомнящо това на стрийминг платформа. С добавяне на опцията за активиране без дългосрочно обвързване сега клиентите могат да управляват телевизията си по аналогичен начин на други популярни стрийминг услуги. Yettel TV без договор се предоставя на принципа на месечен абонамент с предплащане, който се подновява автоматично всеки месец и може да бъде прекратен по всяко време, без клиентът да дължи неустойка. Потребителите, които не са част от мрежата на Yettel, заплащат онлайн с банкова карта, а клиентите на Yettel могат да се възползват и от опцията абонаментът да се начислява към текущата им сметка. Заявяването става без нужда от посещение в магазин, по всяко време и изцяло дигитално през приложението Yettel, където потребителите могат да активират и допълнителни пакети с канали и екрани.

Услугата е подходяща за дигитално ориентираните номади, за онези, които не искат да влизат в дългосрочни договори, пътуващите често в или извън страната и за всеки, който иска да има свободата да гледа съдържание на различни устройства, дори и on-the-go. Потребителите гледат новини, филми, сериали, спорт, шоу програми и важното за тях съдържание навсякъде в България и в ЕС и ЕИЗ, стига да разполагат с надеждна интернет свързаност. Те могат да избират между два плана – TV Favorite, съдържащ 100+ канала (65+ HD), и TV Max с 200+ канала (110+ HD), на цени съответно от 23,99 лв. с ДДС и 29,99 лв. с ДДС на месец. Двата пакета са с включени 2 бр. екрани за гледане на различни смарт устройства – смарт телевизори (произведени след 2019 г., с операционни системи Android OS 8.0 или по-висока или Tizen OS 5.0 или по-висока), смартфони и таблети (с операционни системи iOS или Android), както и лаптопи и компютри, за които платформата е достъпна през браузър на адрес tv.yettel.bg

В началото на април Yettel даде старт на телевизионната си услуга за българския пазар със заявката да постави нови стандарти в потребителското изживяване благодарение на висок клас технология, модерни функционалности и първокласно качество. Yettel TV стартира в комбинация с 5G Интернет за дома на цена от 1 лв. на месец за първите 6 месеца с договор за 2 години, след което Yettel TV беше пусната и като самостоятелна услуга. И двете разновидности на Yettel TV се предлагат със Smart TV Box, който се инсталира лесно, без кабели и нужда от домашно посещение на техници. Устройството има мощен процесор и Wi-Fi връзка и на практика превръща всеки телевизор с HDMI извод в смарт телевизор. Потребителите имат възможността да свързват лесно и разнообразни аксесоари като клавиатури и джойстици, а управлението на телевизора и на Smart TV Box-a става с универсално светещо в тъмното Bluetooth дистанционно.

Yettel TV включва всички основни функции на интерактивната телевизия, на които потребителите държат, като стартиране, пауза, пускане отначало, запис на съдържание по сезони и епизоди и връщане назад до 7 дни, както и smart представяне на съдържание и интерфейс с модерен дизайн с детайли за всяко предаване. А за най-доброто клиентско изживяване Yettel TV идва с голям брой уникални канали с HD и 4K резолюция.

Повече за Yettel TV, както и за различните пакети и цени на услугата, можете да намерите на yettel.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички