Забавлявайте се с колегите, помагайки на деца в нужда


Забавлявайте се с колегите, помагайки на деца в нужда
Снимка: iStock

Стартира деветото издание на благотворителната кампания на фондация "За Нашите Деца" - "Тази Коледа чудесата правите Вие". В нея вече участват служителите на 25 компании, а включването на нови компании е възможно до края на месец декември.

Компаниите-участници и техните служители имат възможност да сътворят коледни чудеса, избирайки една от 8-те инициативи, публикувани в сайта на кампанията yourmiracles.eu. Благотворителен обяд, коледна викторина и кино вечер в офиса са само част от интересните предложения за инициативи, които ще сплотят екипите и ще ги обединят около каузата за ранно детско развитие.

Част от коледната кампания в подкрепа на децата в риск е и специалното благотворително издание на календара на фондацията за 2022 г. Той е посветен на детските мечти, чието сбъдване е възможно, само когато ние възрастните повярваме и сме до тях!

Всеки, който желае да получи календара, може да заяви това онлайн като попълниш формата за заявка: forms.gle/cF9tykugHszc24Po9 или на charity@detebg.org.

100% от даренията на участниците в коледната кампания ще бъдат инвестирани в програмите на фондация "За Нашите Деца" за подкрепа на деца с трудности в развитието и деца в риск, които се реализират в Комплексите за ранно детско развитие в София и Пловдив.

Станете част от деветото издание на "Тази Коледа чудесата правите Вие"! Нека заедно дадем възможност за уверено родителство и пълноценно детство на най-уязвимите деца и семейства в България!

Включете се на мейл: charity@detebg.org или на телефони 0887 070 279, 0882 51 55 27.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама