Залагат ли жените през мобилните си телефони?


Залагат ли жените през мобилните си телефони?
Снимка: iStock/Guliver

В проучване от 2019-та година става ясно, че жените са много по-умели в използването на мобилни телефони за дейности, свързани с работата им, с организирането на ежедневни дейности като пазаруване и плануване на графика за седмицата, а също така дори и с различни хобита като търгуване на финансовите пазари и поставяне на спортни залози. Сами по себе си интернет залозите все по-често се поставят през мобилно устройство и макар те да са по-скоро мъжка дейност, статистиката сочи, че мобилните играчи в букмейкърите от женски пол стават все повече в днешни дни. Защо се получава това?

Жените нямат време и са постоянно в движение

Истината е, че съвременната жена няма особено много свободно време, през което спокойно да седне на лаптопа си и да се наслади на минутка спокойствие с любимото си хоби – без значение дали това ще е да изгледа някой филм, да си напазарува нови обувки и дрехи, да залага на спортни събития. Дамите днес правят всичко в движение. Те са мултитаскинг същества, които едновременно работят, чакат пералнята да се извърти, за да прехвърлят дрехите в сушилнята, и междувременно разговарят с госпожата от училище за оценките на детето. Ето защо в повечето случаи жените, които са запалени по спортните залози, избират мобилния си телефон за тях.

Смартфонът – устройството, на което разчитат дамите, за да свършат всичко

За съжаление жените дори още със събуждането хващат телефона и започват да вършат ежедневните си задължения. Отговарят в движение на клиенти, пазаруват през онлайн платформи, докато пътуват за работа в автобуса, и дори преглеждат последните новини в минутките за релакс в обедната почивка. Телефоните на жените са пълни с полезни приложения от всякакъв тип и за всякакви нужди. Ето защо жената, чието хоби е да прави футболни прогнози и от това да печели пари, избира именно мобилното приложение като опция. В България, например, дамите избират това приложение – efirbet.com/efbet-mobile - защото е лесно, удобно и освен това изпраща нотификации в реално време за нови събития, интересни мачове, бонуси и дори напомняме за направен залог. А в забързаното ежедневие на жена, определено, е полезно някой да й напомня за важни точки от дневния график.

Как успяват жените да компенсират липсата на свободно време, за да са добри в спортните залози?

Съревнованието между жените и мъжете никога не е било справедливо. Това е така, откакто свят светува. Дамите обаче винаги намират начин да са конкурентноспособни. И въпреки че у дома ги чакат много повече задължения от мъжете, по един или друг начин те винаги успяват да намерят време и за тях самите, за релакс и почивка, включително и за любимото си хоби. В спортните залози жените компенсират липсата на достатъчно време с упоритост и постоянство. Това са качества, които в много случаи им дават преднина. Упоритостта помага на дамите да инвестират време в информирането и образоването. Конкретно при спортните залози това „образование“ се изразява в четене на статии и любопитни факти за отборите и играчите, както и ровене из статистиките. Постоянството е не по-малко важно, за да си успешен в спортните залози. То помага на дамите да практикуват до съвършенство конкретна стратегия. На практика, днес всеки залагащ може да намери десетки стратегии за залагане на спортни събития. Успешната обаче винаги си остава тази, която е усъвършенствана докрай и която е уместно съобразена с дадения бюджет и конкретната лига и пазар.

Безспорно, жените днес са истински машини. И фактът, че успяват дори в сфери като спортните залози, които до скоро се смятаха за мъжко занимание, е живото доказателство, че с желание, постигат всичко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама