Защо е важно да посадим дърво?


Защо е важно да посадим дърво?
Снимка: Нестле България

Нестле България организира един полезен и приятен ден за цялото семейство, изпълнен с положителни емоции, игри и полезни дела като продължение на своето участие в проекта на Столична Община за по-зелен град.

На 12 ноември от 10.30 ч. всеки, независимо от възрастта си,  ще има възможност да засади дърво и да подари по-добро бъдеще за децата на България.

За децата има организирани игри на открито, заедно с любимия талисман - лъвчето Арми, и младежкия отбор на ЦСКА 1948. И най-малките ще могат да се включат в интересни предизвикателства, да засадят своето дърво и да научат по забавен начин как да се грижат за планетата.

Възрастните също няма да скучаят – под звуците на музика и под вещото ръководство на преподаватели и студенти от Лесотехническия университет, всички, които искат да оставят своя зелен отпечатък, ще могат да засадят дръвчета, да участват в състезанието за най-бързо и качествено залесяване и да спечелят наградите на Нестле България.   

„Най-добрият момент да посадим дърво е преди 20 години, следващият най-добър е точно сега!  Затова родители, деца, ученици, студенти и всички, които искат да направят реална крачка към общата ни цел за по-чист въздух, повече зеленина и по-здрава планета, са добре дошли! Нека не само на думи, но и с личен пример да градим заедно по-доброто си бъдеще. Какъв по-хубав и смислен начин да прекараме уикенда от това, заедно със семействата си да засадим фиданка и след години да знаем, че това дърво е нашият личен принос“ - казва г-жа Нели Ангелова, Мениджър Комуникации на Нестле за Югоизточен пазар.

Много състезания за цялото семейство, награди, изненади, музика и добро настроение, ще ви очакват на 12 ноември в "Новата Гора на София"2 - с. Негован. Столична Община са се погрижили за лопатите, ръкавиците, фиданките и професионалните насоки на доказани лесовъди, така че да сме сигурни, че посадените от нас дръвчета ще красят гората около София дълги години. Брандовете на Нестле България NESCAFÉ® 3in1, NESTLÉ Fitness® KITKAT®,LION® ще заредят всички със сладко настроение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички