Зловещо: Пророкът на века предупреди да не се излиза на 17 юли 2023


Зловещо: Пророкът на века предупреди да не се излиза на 17 юли 2023
Снимка: Istock

Афганистанският математик Седик Афган стана известен през последните години като Нострадамус на 21 век и наследника на Ванга, след като предрече разпадането на СССР и пандемията от коронавирус.

В последното си интервю пророкът призова света да си остане у дома на 17 юли.

Седик Афган каза, че скоро ще дойде нова катастрофа с глобални последици. Той предупреди за възможна провокация или смъртоносна атака от недружелюбни държави, пише БЛИЦ.

Вижте още: Забелязаха най-отдалечената черна дупка, откривана досега

Умножаваме 17 по 17 и умножаваме по 7, излиза 2023. След това делим на 17 и умножаваме по 2, получаваме 238. Отново атомно изнудване! Това е уран. 17 юли определено ще влезе в топ новините“, пророкува Седик Афган.

Пророкът уточни, че неговите предсказания не са свързани с ядрена война. Вместо това той намекна за възможен нов акт на агресия или фалшиви събития, които могат да засегнат цялата планета.

Въпреки страховете и безпокойството, породени от тези прогнози, много експерти препоръчват да останете спокойни и да оценявате информацията със здрав разум.

Седик Афган също сподели своите мисли за бъдещето и повратната точка през 2025 г. Според него именно през тази година светът ще се изправи пред събития, които коренно ще променят хода на историята.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама