Башар Рахал за лятото и незабравимите моменти

  • Башар Рахал за лятото и незабравимите моменти
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 23.08.2017 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Може би сте гледали Башар Рахал в собственото му предаване - "Бездомното шоу на Башар Рахал", но ако не сте, а и не знаете много за него, сега е времето да се зачетете и задълбаете малко повече.

Кой е твоят любим летен спомен от детството?

Най-любимият ми детски спомен, с който израснах, беше усещането, когато се тръгваше за море. Тогава, за хубаво или лошо, нямаше климатици в колата, жегите не бяха толкова големи, a децата се возeха без колан. Най-прекрасният момент беше, когато майка ми ни будеше със сестра ми Карла рано сутринта към 4, лягахме с Куки на задната седалка с възглавница и пътувахме по този начин. Пристигахме на морето към 10 и в 11 часа вече бяхме на плажа. Тогава плажовете бяха по-чисти, имаше по малко хора и всичко беше по-недокоснато. Сега, след години, се опитвам да правя същото с моите две дъщери. Обичам да ги возя докато нанкат, макар и препасани с колани, но когато пристигнем на морето, те отварят очи и усмивките им струят от лицата.

Ако можеше да опишеш лятото с три думи, кои биха били те? И защо?

Лятото е моментът на свобода, ваканция, любов, усмивки, готини истории с приятели, готини снимки на красивите неща. За мен най-готината ми снимка е именно снимката ми с конете от миналото лято. Магично, мистично, точно както в приказките.

Ако имаш право да избереш едно място, на което да прекараш цяло лято без да мърдаш от там, кое би било то?

Това би било назад във времето, онези моменти на Рибарица, когато ходих с въдицата по реката и ловяха мрени и пъстърви. Рибарица е още там, но някак си, когато си малък, имаш свобода. Сега, когато си пораснал, от всичките задължения нямаш време да се наслаждаваш на дребните неща. И това ми липсва.

Какво искаше да направиш това лято, но не успя?

Не успях да си почина. Точно когато дойде време за почивка, започнахме снимки на филма "Привличане" - един проект, който готвихме доста интензивно.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.