Един мъж: Играта


Един мъж: Играта

Ивайло Иванов Иванов – Играта е популярен български изпълнител и телевизионен водещ, роден на 25 април 1985 г. Едва 18-годишен започва да се изявява като радиоводещ в първото и единствено хип-хоп радио у нас по онова време – Радио Мила. Там Ивайло е автор и водещ на предаването „Ти искаш комерс – на ти комерс“. Шоуто предизвиква огромен интерес сред феновете на черната музика в цяла София. Именно по това време Играта е забелязан от Мишо Шамара и е поканен от него в лейбъла „R & B Records“. Така младият рапър става единственият член на лейбъла от София. Под крилото на Шамара, Играта записва ремикс на хита си „Искаш да танцуваш“ feat. Конса & Angel, който влиза в компилацията „R & B All Stars 3“. Няколко години след това Ивайло Иванов прави първите си стъпки и в телевизията като част от екипа на музикалното предаване на БНТ – „МелоТВмания“. Следват много години усилена работа, редица хитове и музикални постижения. Играта- открито за живота такъв, какъвто само той умее да го играе.

Здравей, Иво. Как си и къде те откриваме?

Здравейте, в момента съм във вкъщи и си почивам след фитнес.

Как би се описал? Кой е Ивайло?

Ивайло е едно момче от квартала, болен оптимист и неспиращ мечтател в доброто, зодия Рап.

Къде отрасна и кога?

Роден съм и съм израстнал в София, квартал Възраждане. Смея да кажа, че това е един доста емблематичен квартал в центъра на София. Преди беше доста по- красив от сега, но живота е игра.

Любимият ти детски спомен?

Прибирам се във вкъщи и майка ми и баща ми ме посрещат с думите – "Къде скиташ цял ден?”. След което сядаме заедно на масата, защото са ме чакали да се прибера.

В какво вярваш?

В себе си и Господ.

От какво се страхуваш?

От себе си и времето.

За какво мечтаеш?

Да имам много време и спокойствие, което да споделям с близките си и приятелите си.

Най-големият ти успех?

Че не спирам да се боря. Това за мен е безкраен успех.

А най-голямата ти загуба?

Баща ми.

Как започна да се занимаваш с музика?

Тя ме намери още от утробата на майка ми. Сигурно съм доловил звуците от китарата, която е държала в ръце и е свирела, и песните които е пяла.

Как минава един твой ден?

По график. Ставам сутрин рано и закусвам овесени ядки, за да имам енергия. След което правя разходка с кучето и приготвям раницата за фитнес. След което съм в залата и тренирам, и едва след това започвам да изпълнявам задълженията за деня си, които са разнообразни и от всякакъв вид естество. Но целия ден не минава без музиката, която ми дава живот и енергия.

Имаш ли фобии?

Имам. Тесни пространства. От високо също си мислех, че имам фобия, която обаче опровергах съвсем скоро, след като застанах на ръба на една скала и втренчих поглед от високо, без да се страхувам.

Какво трябва да притежава една жена, за да се влюбиш?

Сърце. Много хора го имат, но не знаят как да го използват или нарочно са го махнали, за да не ги боли. Според мен една жена има чар и красота именно и заради това свое сърце.

Кое е най-романтичното нещо, което си правил?

Да се опитам да преброя всички звезди. След което да погледна в любимия човек и да разбера, че той е единствената звезда, от която имам нужда.

Върху какво работиш в момента?

Върху себе си, колкото и смешно да звучи, е точно така. Прекарвам неуморни часове във фитнеса, за да постигна цел, която съм си наложил. Работя и върху нови песни и проекти с други изпълнители, за които ще се чуе и види от много хора. Не обичам празните приказки, а обичам да има действие, за което се радвам, че се чува и вижда от всички.

Довърши изречението: Аз съм Един Мъж, който...

... за разлика от много други е наистина мъж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама