Един мъж: Павел Петров


Един мъж: Павел Петров

За мен е огромно удоволствие, че тази седмица в рубриката "Един мъж" мой гост е Павел Петров - един от най-успелите млади български диджеи, който радва посетителите на клуб "Blender" и други клубове. Заедно с Методи Христов бързо успяват да спечелят феновете на своята музика, смесвайки различни стилове - dance-floor groovy, tech, house. В момента Павел създава своя собствена музика.

Казва че в България е лесно да си dj, но е трудно да си артист. Страхува се от селяни и стършели (тук си приличаме), мечтае да обиколи света и да открие какво значи "НЕЩО". И още много други неща… Приятно четене с един от най-забавните ми гости - Един мъж… Павел Петров!

Как описва себе си Павел Петров?

Не обичам да се описвам, но ще се опитам да го направя с една дума - нормален

Къде израсна и как премина твоето детство?

Израснах в София, Хиподрума където имах чудесно детство с безброй приятели и много футбол по цял ден.

Любимият ти спомен от този период?

Любимият ми спомен е ежедневното приятно прекарване навън и най-вече липсата на Facebook и интернет

Кога започна да се занимаваш с музика и кой те вдъхнови?

Винаги съм се вслушвал повече в музиката от хората около мен. Като малък непрекъснато си барабаних по краката, по масата, по чина и всички ми правиха забележки. Но като цяло започнах на 19, тогава истински се запалих по електронната музика. По това време работих в един магазин в Мол София и управителят ми Иво Павлов беше много избухнал и носеше дискове със сетове на супер разнообразни артисти от всякакъв стил, като започнеш от Dimitri from Paris и стигнеш до Hernan Cattaneo. Но като цяло се вдъхнових да се занимавам с електронна музика от Иво, Оги, Гаро, Методи и още др. Взех от всеки по нещичко : )

Трудно ли е да си DJ в България?

Не, много е лесно даже! Изключително лесно е да си диско жокей в България, но да си артист е трудно. Когато пускаш на БГ публика всеки очаква да пуснеш поредния евтин летен хит с много вокал и лигава мелодия и ако го правиш- ти си най-добрия...шефовете и управата на клубовете ти се радват, поздравяват те ехидно, хората ти се кефят и взимаш едни къси пари. Но когато се опиташ да образоваш хората пред теб, да покажеш нещо ново и различно, да пуснеш нещо което наистина чувстваш почти винаги се получава обратния ефект.

Разкажи ни за приятелството си с Методи Христо? Как започна то?

Методи е истински тракторист (шегувам се, не е)!!! Методи преди всичко е истински приятел. Той е човека, който ми показа безброй неща за музиката и за това как да вниквам по дълбоко в хубавите и как да гледам отгоре на лошите неща в живота. Изключителен талант и целеустремен човек, който знае какво иска от живота.

Кое е най-странното нещо, което ти се е случвало по време на работа?

Ами обикновено не пия алкохол, особено последните години, но един път пускахме с Методи в клуб в София и изпихме много уиски. На другия ден ми разказаха, че съм спал час и половина свит на кълбо под пулта, докато той пуска...

В какво вярваш?

Че каквото поискаш, това ще ти се даде!

За какво мечтаеш?

Да обиколя света, винаги да имам приятели каквито имам и сега, да разбера, аджаба, има ли извънземни и що е "НИЩО”, също така хората да спрат да се гледат лошо на улицата и вместо това да се усмихват и др...

От какво се страхуваш?

От селяни и стършели.

Какво трябва да притежава един успял мъж?

Аз не се имам за успял, но мисля че един успял мъж трябва да е адекватен, смел, щедър към себе си и с перспективен начин на мислене.

Ти притежаваш ли тези неща?

Смятам че съм смел за важните неща, определено не съм от най-адекватните и смея да твърдя, че съм щедър към себе си и близките ми... май съм и перспективен леко...

Да поговорим за любовта... Кога се влюби за първи път?

На 19 в “жената каучук”

Има ли човек до Павел Петров?

Не.

Какво те вдъхновява в момента за музиката, която създаваш?

Любимите неща в живота ми като: природа, приятели, семейство и прочие.

Какво слушаш напоследък? (като артисти, било то бг или чуждестранни)

Напоследък нещо съм се кротнал и слушам много чилаут и то най-вече един български артист – Валди Събев – страхотен талант и успял мъж! Иначе в колата слушам Super Flu, AFFKT, Dan Drastic, моя музика, и много други.

Кои са предпочитаните от теб парти локации в/извън България?

В България миналото лято пусках на Топола Бийч (Варненско) и много ми хареса бих се върнал пак. Страхотно местенце. Иначе за момента няма локации които да ме привличат тук. В чужбина много ме влекат всичките Америки и Австралия.

Довърши изречението: Аз съм един мъж, който...

Аз съм един мъж, който се бори със злото.

 

Специални благодарности на Стефания Панова, която ме запозна с Павел и ми помогна много с подбора на въпросите! Благодаря ти, Стеф! : )

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама