Георги Димов - учен, политик и спортист


Георги Димов - учен, политик и спортист
Снимка: Личен архив

В Instagram - една от любимите ни социални мрежи, попаднахме на профила на младия политик Георги Димов и решихме да научим повече за него. Той е от хората, които притежават естествена харизма и знаят как да привличат вниманието към себе си. Той е на 37 години, завършил е Археология и История, а след това е защитил докторат в Софийския университет. В момента е главен асистент в БАН в института по Балканистика и е член на ръководството на НД "Русофили". Тази година е кандидат и за евродепутат на изборите, които ще се проведат на 26 май.

За него моралът и интелигентността са ключови за един човек, затова не прави компромиси с тях.

Той е ерудиран човек и чете много. Харесва история, философия, изобразително изкуство, психология, като любимите му книги са "Психология на страховете" на Фриц Риман, а също така творчеството на Ерих Фром и Юнг.

Георги смята, че един мъж, за да бъде успял, трябва да се грижи не само за интелектуалното си развитие, но също така да поддържа физиката си. Това е изключително важно особено за хора, които се занимават с обществени дейности. Димов държи на стилния външен вид, на редовните тренировки, като споделя, че се опитва да спортува всеки ден.

"Външният вид е изражение на вътрешния свят и обратното", смята той.

Георги се храни ограничено, като в менюто му преобладават протеини, плодове и зеленчуци.

Вижте тази публикация в Instagram.

#hardwork#fitnessmotivation#legsday#fitnesslife👌💪

Публикация, споделена от Georgi Dimov (@gnikolovdimov) на

И защото все повече се говори за равноправието между мъжете и жените не само в политиката и в бизнеса, Димов е категоричен, че за него няма разлика между половете и днес всеки равноправно се бори за своето. "Има жени, които са много повече от мъжете и обратното", смята той.

Димов има високи ценности и вярва в здравото християнско семейство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама