Мъж на прицел: Орлин Павлов специално за iWoman


Мъж на прицел: Орлин Павлов специално за iWoman
Снимка: Красена Ангелова

Честит празник на по-красивата част от човечеството! Честит 8 март, скъпи дами!

Не се сещаме за по-подходящ ден от днешния, за да стартираме нашата нова рубрика. В нея всяка седмица ще ви поднасяме по един чаровник. Е, не обещаваме, че щом се появи в статията мигновено ще се телепортира при вас, но пък се надяваме поне малко да усмихне деня ви!

Ние от iWoman.bg ви уверяваме, че много старателно и отговорно се заемаме със задачата и селекцията с мъжки красоти няма да ви разочaрова! :) Надяваме се всяка дама да открие поне по нещо за себе си в нашите секси момчета!

Стартираме с един мъж, който вече дълги години подкосява краката на много българки, а и сигурни сме, не само! Гласът му е толкова секси, че понякога си мислим, че можем да го слушаме до края на живота си! Има очарователна усмивка, която разтапя дори и най-ледените дами, а за капак на всичко може и да танцува!

Той е талантлив, красив, успешен и много чаровен! Той е Орлин Павлов! Специално за читателките на iWoman.bg, Орлин отправи пожелание по случай днешния празник. И ако случайно сте пропуснали - днес чаровникът ще ни зарадва с концерт в Sofia Live Club!

Ето го пожеланието:

"На дамите пожелавам, въпреки новото време и техният стремеж да бъдат изключително независими, все пак да оставят мъжете да бъдат мъже. Ние уважаваме силните и независими жени, но и много ценим финеса и нежността в жената и това тя да е дама, така и ние се чувстваме кавалери."

Хубав празник от нас и от Орлин!

Снимки: Личен архив и "Лицата на града"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама