Симеон от Фермата: Определям се като добър приятел и човек с крайно различно мислене


Симеон от Фермата: Определям се като добър приятел и човек с крайно различно мислене
Снимка: Надежда Георгиева, Фейсбук

Млад, амбициозен и готов за нови предизвикателства - Симеон е един от най-ярките участници в риалити предаването "Фермата". Ето какво каза той специално за iWoman.bg:

Здравей, Симо и благодаря за отделеното време. С какво ще запомниш времето, прекарано във "Фермата"?

Има толкова много неща, с които ще запомня участието ми, но най-вече песните вечер около огъня. Това ще остане най-яркият ми спомен от "Фермата". Също така и четирите дуела, през които минах, защото да излезеш на арената е уникално, а аз го направих цели 4 пъти и съм много радостен от този факт. Всъщност това е рекорд за този сезон, както и трите седмици ратайство. Няма как да не запомниш спането в обора, грижата за животните, риненето на лайна рано сутрин и ужасното доене на овцете. Те бяха наистина много трудни за доене, защото много бягаха и са много мръсни и почти нямат виме, което да хванеш да доиш. И не на последно място, ще запомня "Фермата" с Нури. Той беше човекът, който ме научи на всичко и прекарвах най-много време с него.

Сподели ни някой момент от преживяванията си там, който ще помниш дълго?

Ще помня винаги моментите, в които Иван и Андрей ме обявяват за победител. Също така дуелите след края на битките. И винаги ще помня момента, в който отпаднах от надпреварата... изпитвам чувство на носталгия, когато се върна в този спомен.

Може ли във "Фермата" да се родят истински приятелства? Ти намери ли приятели там?

Разбира се, че може. "Фермата" създаде приятелства между някои от фермерите, но не между всички. Аз мога да кажа и се радвам, че с всеки един от тях съм в добри отношения и нямаме лоши чувства един към друг.

Какъв човек е Симеон в реалния живот, така да го наречем? Разкажи ми малко повече за себе си.

Аз съм на 28 години от Козлодуй. До 8 клас съм учил в СОУ "Св.Св. Кирил и Методи", Френска паралелка. А след това в ПГЯЕ "Игор Курчатов", Козлодуй с профил Автоматизация на непрекъснато производство.

Играл съм футбол в местния отбор "Ботев Козлодуй" – Деца, Юноши и Старша възраст. Имам и няколко мача при мъже в отборите на околните села. Детската ми мечта беше да стана професионален футболист и да играя в големите отбори на България и най-вече да успея да облека националната фланелка. За жалост не успях да сбъдна мечтата си.

Три години след като завърших училище заминах да живея във Франция, към края на 2012 г. Там започнах работа по ресторанти като мияч, а след това като помощник готвач. В последните години се преместих в индустриалния сектор заради по-добри условия и заплащане.

В момента мечтата ми е да се занимавам с музика, като DJ и композитор на музика и организатор на музикални събития. Това е, с което искам да се реализирам в професионален план

Определям себе си като добър и щастлив човек, който обича да се забавлява, който би помогнал и на непознат. Определям се като добър приятел и човек с крайно различно мислене. Смятам се за амбициозен човек, който сбъдва мечтите си.

А обичаш ли приключенията и предизвикателствата? Кое е най-лудото нещо, което си правил?

Обичам, да! Само това ми дай! Най-голямото приключение до момента е "Фермата". Но едно от лудите неща, които съм правил, е да шофирам 3000 км до Франция, за да видя бившата си приятелка за рождения й ден и след това да се върна - от България до Нант и обратно.

След като излезе от предаването и се погледна отстрани, има ли нещо, което би променил в представянето си?

Не бих променил нищо, а по-скоро бих правил всичко по същия начин, но в по-големи количества.

Какво искаш да си пожелаеш на читателите ни?

Искам да пожелая на себе си и на читателите само едно - ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, другото е просто суета!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама