Готините мъже и непривлекателните им гаджета


Готините мъже и непривлекателните им гаджета
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена някога е подминавала красив мъж, придружен от не толкова красива жена. Или направо як мъж с непривлекателно гадже. Тогава най-вероятно си е задавала въпроса: "Какво прави той с такава жена?". Някои ще бъдат категорични, че това е любов. Други ще помислят, че тя има пари и той я използва. Трети ще кажат, че е много добра в секса и той не може да й устои. Истината е само една – любовта винаги е сляпа. А понякога и глуха. Дори и няма.

Твърдението, че мъжете избират жената до себе си първо (и основно) визуално вече отдавна е мит. Мъжете избират жени по много и различни причини, а красотата остава спорно понятие. Ето и нещата, които съвременният мъж гледа и които нямат нищо общо с правилните пропорции в лицето:

1. Да разбира от секс

И не само да разбира, а направо да го владее. Много мъже казват (особено в мъжка компания), че не особено симпатичните жени се раздават много повече в леглото. Зависими от комплексите си, тези жени нямат сексуални задръжки и се отдават на всичко, само и само да задоволят мъжките желания. А такива жени със сигурност са избор номер 1.

2. Да разбира мъжа 

Когато един мъж е попадал на поредица от красиви жени, с които обаче не е могъл да си каже и две думи, той започва да разширява кръгозора си. Така "дава шанс" и на тези, които преди е смятал за под своето ниво.

3. Просто да е готина

Без значение от визуалните си преимущества (или недостатъци), мъжете искат жени, които да са готини. Да им е забавно с тях, да имат общи теми, да ги предразполагат. Такива жени никога няма да останат сами, за разлика от много други, които макар да имат десетки последователи в Instagram, си лягат сами вечер.

Въпреки това, жените много трудно обективно могат да определят дали друга жена е красива. Те са склонни да открият най-малкия дефект и да го превърнат в ужасен недъг. Така че, ако някоя жена ви каже, че друга е много грозна, не вярвайте напълно на това. А и любовта, както стана ясно, е сляпа. Не подбира по външен вид, а по чувства и емоции. В една връзка това със сигурност е най-важното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама