Ето защо на добрите мъже не им върви в любовта


Ето защо на добрите мъже не им върви в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Дан Бейкън е експерт по връзките на, както той сам казва, модерния мъж. Предлагаме ви десет от неговите най-интересни причини за неуспех в любовта и съвети за добрите момчета – тези, които са готови на всичко за жената, която харесват, но някак все не успяват да бъдат с нея.

1. Добрите момчета смятат, че когато са много мили с една жена, това я задължава да иска да бъде с тях

Само че доброто отношение не може да я накара да е сексуално привлечена и възбудена. Разбира се, няма нищо лошо в това да си мил с една жена, но жените се интересуват от това само след като са сексуално привлечени. Ако една жена няма сексуално привличане към теб, тя няма да те награди със секс, любов и вярност просто защото си мил с нея.

2. Те решават, че щом жените не ги харесват, то със сигурност тогава си падат по лоши момчета

Проблемът тук е представата им за лошото момче. Те мислят, че всеки, който не е толкова мил към жените като тях, е лош. Но в повечето случаи, т. нар. лошо момче е просто нормално добро момче, което не се подмазва на жените с надеждата, че те ще го харесат за това, както доброто момче прави.

Така нареченият "гадняр" често пъти е много уверен мъж, който разбира, че жените първо трябва да усетят привличане преди да пристъпят към връзка. Затова той започва да ги ухажва, показвайки увереност, а не като ги ласкае, за да им се хареса като човек. Е, разбира се, че има и лоши момчета, но обърканите жени, които ги избират са малцина. Повечето жени просто искат уверен мъжкар до себе си, който е и добър. Те не искат несигурен подмазвач, също както не искат и лошо момче.

3. Преструват се, че не се интересуват от секс

Добрите момчета го играят нейни приятели и в тяхното съзнание това е добър план. Лошото е, че жените обикновено знаят дали един мъж ги харесва и някои спокойно могат да си позволят да си играят с този мъж, за да галят егото и самочувствието си. Ето защо привличането трябва да е първа и най-важна цел, а след това да бъдете добри с нея.

4. Тайно чувстват, че жените са по-ценни от тях

Повечето няма да си го признаят, но е така, особено що се отнася до красивите жени. Добрите момчета понякога мислят, че трябва да заблудят една жена да бъде с тях, защото боготворят жените и ги виждат като награда, която трябва да спечелят. Не - жената не ви прави услуга като излиза с вас и това мислене ви пречи да постигнете увереността, с която наистина да я завладеете.

5. Мислят, че да покажат сексуален интерес е непочтително и прекалено дръзко

Истината е, че не само че на жените им харесва, когато мъжът покаже сексуален интерес, но също така те имат нужда от това, за да се чувстват красиви и сексапилни. Статистически погледнато, жените са доста по-несигурни от мъжете, затова е важно сексуалният интерес да бъде показван.

Казано накратко, доброто момче просто трябва да се научи да бъде искрено, когато е сексуално привлечено към една жена. Разбира се, всичко трябва да е с граници. Рядкост е, но все пак жената може да бъде обидена от прекаленото демонстриране на сексуален интерес. Затова просто бъдете чаровни – накарайте я да се чувства привлечена, но същевременно бъдете мил с нея.

6. Примиряват се с лошото поведение на жената с надеждата, че тя ще ги хареса заради това

Тъй като подходът на доброто момче е непривлекателен, той рядко има шанс с жените. И когато една жена покаже и най-малкия интерес към него, той се хваща за това и никога не пуска. Дори тя в прав текст да му е казала, че го вижда само като приятел, доброто момче си мисли, че ако той въпреки всичко остане до нея и толерира поведението и, тя ще го съжали и ще му даде шанс. Тъй като обаче той не е започнал с привличането, на този етап това момче вече е в приятелската зона и вероятността да остане там е доста голяма.

7. Мислят, че алфа мъжете са само лошите мъже и задниците

Доброто момче иска хората да го харесват за това, че е мил и несигурен. Неуспорим факт обаче е, че по природа жените са привлечени от алфа мъжете. Това е инстинкт, който те не могат да контролират. Затова тези мъже трябва да разберат, че могат да са алфа и добри едновременно и че това е дори препоръчително.

Лошите алфа мъже обикновено получават своето наказание накрая - било то затвор, развод, самота или цялостен неуспех в живота. За разлика от тях, добрите алфа мъже вдъхват респект и са пример за обществото. Не отричайте желанието на жените да бъдете алфа, защото по този начин ще сте по-непривлекателни за тях, дори на пръв поглед да сте перфектната партия.

8. Смятат, че ако я оставят да командва, тя ще е по-щастлива

Въпреки че днешната жена обича да е лидер, в една връзка тя обикновено иска да се остави на релаксиращата сила и насока на мъжа. Класически пример е, когато жената попита: "Какво искаш да правим днес?" и той и отговори: "Каквото пожелаеш, скъпа".

Да, тя иска от време на време да избира къде и какво да правите, но в повечето случаи тя има нужда да се чувства женствена с вас и просто да бъде една емоционално момиче, която не трябва да води постоянно. Много мъже не осъзнават, че една жена не се възбужда, привлича или влюбва ако трябва да играе ролята на майка, по-голяма сестра или учител по "Как да бъдем мъже" в живота.

9. Непрекъснато я търсят

Няма нищо лошо да покажете интерес към една жена като я потърсите, но добрите момчета обикновено прекаляват. Жените имат нужда от възможността даден мъж да им залипсва. Вместо това, доброто момче с постоянните си обаждания и съобщения я кара да се чувства отегчена и в капан. Жената също иска да впечатлява и да поддържа интереса към себе си, но той просто не и дава шанс.

10. Питат я дали могат да я целунат

Жените мразят този въпрос, в който липсва всякаква увереност и мъжественост. В същото време жените осъзнават, че доброто момче се опитва да се прави на джентълмен, когато в действителност далеч не иска само да я целуне.

Източник: highviewart.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама