Любовницата на женения мъж е най-самотната жена

 • Любовницата на женения мъж е най-самотната жена
  Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 28.01.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Любовницата сякаш винаги е представяна като съблазнителка. Жена, която прелъстява един невинен мъж, която има задкулисни интереси или е устремена към идеята за разваляне на семейство. Любовницата и в литературата, и в киното е сякаш красавица, която няма скрупули и действа над моралните и човешки закони, за да задоволи едни свои личностни интереси - най-големите, сред които е развалянето на едно добро семейство.

Дали е така обаче?

В повечето случаи не е. Обикновено любовницата на женения мъж е най-самотната жена в света. Тя винаги взима втора позиция. Винаги прекарва повече време сама и винаги е пренебрегвана при някои от най-важните избори. Тя по-скоро служи като болкоуспокояващо средство, лекува чужди рани, превързва чужди болки, анализира чужди проблеми.

Тя е жена, която се стреми да даде всичко на един мъж, което не е получил в семейството си - страст, обич, доверие, подкрепа. Въпреки това, образът й остава негативен и дори злокобен.

Любовницата не печели нищо в повечето случаи. Тя се явява като самотен остров, на който жененият мъж иска да се скрие и да избяга за кратко, а след това го напуска и за известен период от време не се връща там.

Самотата на тези жени е най-осезаема на празници. Те са сами или не в компанията на човека, когото обичат. Знаят го още в началото, сякаш връзката е сделка с ясни правила и клаузи, които всяка от страните трябва да спазва. Криенето, лъжите, измамите са част от цялата любовна история, която по друго време и на друго място би била красива.

Редно е да се каже, че любовницата не е изцяло положителен образ. Тя, с ясно съзнание и конкретна цел, е започнала връзка там, където няма място за трети човек. Направила го е по много причини, но обикновено по любов. А, тя – любовта, никога не пита кой я иска и кой не. Идва там, където тя прецени.

За да се появи любовницата в любовния хоризонт, вината не е само в мъжа. Казват, че човек намира решението на проблемите си само когато реално има вече създадени проблеми. Така е и в брака. Страстта и любовта са дали път на ежедневието, рутината и битовизмите. Мъжът иска нещо ново. Спомен от младостта. Доказателство, че някой все още може да го обича.

Затова отива в едно чуждо легло, за да търси нещо, което отдавна е загубил.

Много от любовните триъгълници завършват зле за любовницата. Семейството преживява бурята и заради старите спомени, новите надежди или пък заради децата се събира отново. Любовницата остава настрани – изолирана и сякаш употребена.

Самотата й се явява най-силно, когато вече не е нужна. Дори да е обичала, макар и да е давала. Така тя пропилява определен период от живота си, за да служи като кратка авантюра.

Авантюра, в която плаща с времето и чувствата си и най-вече получава самота!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 3  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.
 • Име

  Име "Защо и вие да не разнообразявате вагината си с чужди пишки щом вашият мъж разнообразява своя фалос с вагината на любовницата" Защото обикновенно тъй-наречените изоставени съпруги забравят ,че имат вагини.Никой задоволен и обгрижен мъж не търси любовница. И изобщо не иде реч за подаръци и други подобни,просто хората имат нужда от малко мир и любов и ако не я намират в дома ,я търсят навън... 20.09.2019

 • Име

  Име Аз съм любовница, а най-скъпият подарък, който съм получавала за всичките 8 години до сега е парфюм за 50лв по повод рождения ми ден. И не е до липса на възможности. Дали съм заради лулсозните подаръци с този човек според вас? Нямам нужда от парите му! Разполагам с достатъчно средства, което ми дава свободата да избирам как и с кого да живея. Времето с този човек ми е твърде ценно за да изпитвам вина,че лишавам нечие семейство от пари или обич! Съжалявам хората, които подтискат любовта си,заради предрасъдаци или страхове! Да мрази всеки може! Да осъжда останалите също! Но да обичаш и да приемаш обичта не е за всеки! 15.03.2019

 • Име

  Име "Времето с този човек ми е твърде ценно за да изпитвам вина,че лишавам нечие семейство от пари или обич!" Интересно ако въпросната дАмА беше на мястото на лишената от време, обич и бла бла бла съпруга и съответно имаше деца от този невероятен Казанова и нейните деца трябва да делят времето си с тАтИ и някаква си там любовница, как ли щеше да се чувства тогава?? Но, да, човек не може да се поставя на другите на мястото, това поставяне, тази самарянщина е само за задръстените Майки Терези! Наистина, никога човек не знае какво слънце ще го огрее и в каква роля може да бъде поставен. Нормални са тези неща - любовници, измамени съпруги и т.н. и все пак... Затова, жени, чийто мъж ви изневерява, ходете на фитнес, стремете се да изглеждате и да се чувствате добре в кожата си и секси, излизайте и флиртувайте с другите мъже и слагайте двойни рогца на вашия прекрасен мъж. Той най - вероятно няма да има против. Защо и вие да не разнообразявате вагината си с чужди пишки щом вашият мъж разнообразява своя фалос с вагината на любовницата, която изключително много цени времето прекарано с него - дали с фалоса или с мъжа? 18.06.2019