Мъжете искат точно такива жени

  • Мъжете искат точно такива жени
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 29.08.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Когато става въпрос за любов, секс и срещи, всяка от нас има представа какво търси в един мъж. Това се отнася и за силния пол. Ето каква жена искат да имат до себе си тези мъже:

"Да мрази да пазарува. Да обича да готви. Да има хубава работа. Никога да няма главоболие, когато я попитам за секс."

"Чувство за хумор, комбинирано с характерно усещане за стил, което говори за нейната оригиналност и самооценка."

"Перфектната комбинация от приятелка и любовница. Някой, който ме допълва, но в същото време ме мотивира да бъда по-добра версия на себе си."

"Някой, който ме обича заради това, което съм. Който ме подкрепя и винаги ми пази гърба. Някой, с когото мога да прекарвам добре времето си. Да се чувствам желан и обичан, а в замяна давам същото."

"Често го казвам така... нейният външен вид ми привлича вниманието, след което нейната индивидуалност го задържа. Това е моята философия на привличане."

"Първоначално отдавам голямо значение на външния вид. Трябва да има сладко лице, хубава усмивка, големи гърди, дълга коса... такива неща. Но ако искам нещо по-сериозно, трябва да бъде добър човек. Личността е важна. Никой не иска да бъде с човек, който е ужасен отвътре."

"Усмивка, интелигентност, контакт с очите, характер и чувство за хумор."

"Много неща са. Нямам точна комбинация. Просто да се грижи за себе си, да се храни правилно, да тренира, никога да не спира да учи и да бъде добър човек."

"Ако сте привлекателна личност, имате хубава коса, сладко лице, можете да се грижите за себе си физически и с живота си като цяло, може да ме спечелите. Всяка жена има гърди и дупе."

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 1  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.
  • Анна

    Анна Изключително плоски мъжки коментари. "Да тренира, да има гърди и дупе, да може да готви." За това подобни момченца остават с майките си и търсят техни заместители. 10.02.2020