Мъжете искат точно такива жени


Мъжете искат точно такива жени
Снимка: iStock/Guliver

Когато става въпрос за любов, секс и срещи, всяка от нас има представа какво търси в един мъж. Това се отнася и за силния пол. Ето каква жена искат да имат до себе си тези мъже:

"Да мрази да пазарува. Да обича да готви. Да има хубава работа. Никога да няма главоболие, когато я попитам за секс."

"Чувство за хумор, комбинирано с характерно усещане за стил, което говори за нейната оригиналност и самооценка."

"Перфектната комбинация от приятелка и любовница. Някой, който ме допълва, но в същото време ме мотивира да бъда по-добра версия на себе си."

"Някой, който ме обича заради това, което съм. Който ме подкрепя и винаги ми пази гърба. Някой, с когото мога да прекарвам добре времето си. Да се чувствам желан и обичан, а в замяна давам същото."

"Често го казвам така... нейният външен вид ми привлича вниманието, след което нейната индивидуалност го задържа. Това е моята философия на привличане."

"Първоначално отдавам голямо значение на външния вид. Трябва да има сладко лице, хубава усмивка, големи гърди, дълга коса... такива неща. Но ако искам нещо по-сериозно, трябва да бъде добър човек. Личността е важна. Никой не иска да бъде с човек, който е ужасен отвътре."

"Усмивка, интелигентност, контакт с очите, характер и чувство за хумор."

"Много неща са. Нямам точна комбинация. Просто да се грижи за себе си, да се храни правилно, да тренира, никога да не спира да учи и да бъде добър човек."

"Ако сте привлекателна личност, имате хубава коса, сладко лице, можете да се грижите за себе си физически и с живота си като цяло, може да ме спечелите. Всяка жена има гърди и дупе."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама