Зодиите с най-големи сърца


Зодиите с най-големи сърца
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, които винаги намират време за близките и приятелите си. Имат толкова големи сърца, че никога не отказват да помогнат. Носители на доброто.

Рак

Раците са известни с това, че са добри и мили по природа, затова не е изненада, че точно те са в този списък. Предани и чистосърдечни са, като не очакват отплата за постъпките си. Стремят се да покажат колко ги е грижа и ще направят всичко възможно, за да бъдат до хората, които обичат.

Риби

Рибите са чувствителни, съпреживяват и възприемат проблемите на другите като собствени. Рядко се срещат толкова състрадателни хора. Въпреки че могат да бъдат нерешителни по отношение на това какво точно е най-правилното решение, дават всичко от себе си, за да помогнат. Няма да се успокоят, докато близките и приятелите им не са добре. Независимо от ситуацията, може да се разчита на тях. 

3-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО СА НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ

Лъв

Лъвовете са невероятно щедри и често това остава в сянка. Знаят как да окуражават и вдъхват вяра. Няма да се поколебаят да защитят близките си, когато имат нужда. Лъвовете са лоялни и ценят връзките си, затова дават всичко от себе си, когато се налага. Хората, които са им ценни, винаги могат да разчитат на тях.

Овен

Овните имат заразителна енергия. Те са силно емоционални и не го крият, тъй като искат да живеят на макс. Макар че понякога техните намерения и действия могат да останат неразбрани, винаги пазят гърба на близките си. Искат най-доброто за тях и могат да се държат прекалено покровителствено с тези, които обичат.

Дева

Девите са смятани за резервирани и критични, но истината е, че имат големи сърца. Те се опитват да се защитят, тъй като знаят колко силни са чувствата им и до къде биха стигнали за тези, които обичат. Искат най-доброто за приятелите и близките си и биха направили всичко за тях, за да щастливи. Не се доверяват лесно, но ако ги спечелите, може да разчитате, че ще бъдат до вас, когато имате нужда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама