4 чанти, които ще носим през 2020

  • 4 чанти, които ще носим през 2020
    Дата: Снимки: Instagram
Дата: 21.01.2020 Снимки: Instagram
Iwoman.bg

Нова година, нови тенденции. Ако не сте от хората, които обичат да обновяват гардероба си спрямо актуалните трендове, аксесоарите са лесен начин да сте в крак с модата, без да променяте стила си радикално. Затова днес ще обърнем внимание на чантите, които бихте могли лесно да приспособите в ежедневието си.

Слинг чанти

Този модел чанти обещават да бъдат доста актуални през 2020 година. През пролетта и лятото ще видим слинг чанти във всички форми, цветове и размери. Най-хубавото на този тренд е, че е адски практичен и сигурен, особено по време на път.

Миниатюрни чанти

Шансът вече да сте запознати с тенденцията на мини чантите е доста голям. Разликата е, че до този момент ги виждахме предимно по модните подиуми. Съгласни сме, че това определено не е най-практичният модел, който ще видите по улиците през 2020, но пък за излизане в събота вечер е повече от перфектен!

XXL Tote

В противоположния край на спектъра са любимите ни „tote” чанти. Те могат да поберат поне няколко миниатюрни чантички, а и още десетки неща.

Чанта тип „кроасан“

Най-желаната форма на чантите определено ще е тази. Тези аксесоари са доста чаровни, а най-хубавото е, че идват в най-различни материали.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.